Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Bidon denen bunağın da yanlışa yanlış dememesini, haksızın yanında olmasını, yangına körükle gitmesini tarih unutmayacak.
    gelmiş geçmiş en kötü abd başkanı olabilir kendisi. gerçi trump da ayrı bir manyak ya. koskoca abd bu 2 adam dışında aklı başında düzgün adam bulamıyor mu anlam veremiyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gelmiş geçmiş en kötü abd başkanı olabilir kendisi. gerçi trump da ayrı bir manyak ya. koskoca abd bu 2 adam dışında aklı başında düzgün adam bulamıyor mu anlam veremiyorum
    Arka planda ülkeyi kim yönetiyorsa, bunları seçtirip öyle yönetiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum, savaş ve ekonomi dünya da çok kötüye gidiyor. (bizim ki zaten bitik)

Sanki Bidon/Kızılkafa ve tayfası bataklıkta çırpındıkça batıyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

amerikada isim ve veya parti fark etmiyor, başkanların hepsi söyleneni yapar.
    "açıklama yaparken hayal gören-merdivenden düşen-notları ters tutan biden özellikle istenilen kalem"

bu saatten sonra bünyaminin önü açık defterinde ne varsa onu yapacak/çalışacak,
    umarım olaya dahil olmayız.

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Bidon denen bunağın da yanlışa yanlış dememesini, haksızın yanında olmasını, yangına körükle gitmesini tarih unutmayacak.
    şaşıracak bir şey yok
    demokratlarda cumhuriyetçilerde yahudilerin kuklası ne derlerse yapacaklar
    bir halt olacağı yok.

6. Şöyle bir SMS geldi. İşlerden pek haber vs takip edemedim. Kimin askerine kapı açıyoruz?

AKP ve MHP'nin Meclis'ten geçirdiği tezkerede yer alan ve yabancı askerlerin ülkemize gelmesine imkan veren maddeyi kabul etmiyorum, protesto ediyorum!

Kemal Kılıçdaroğlu

AKP ve MHP'nin Meclis'ten geçirdiği tezkerede yer alan ve yabancı askerlerin ülkemize gelmesine imkan veren maddeyi kabul etmiyorum, protesto ediyorum!

Kemal Kılıçdaroğlu

Açıklamamın videosu: https://t.ly/K7WlD

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şaşıracak bir şey yok
    demokratlarda cumhuriyetçilerde yahudilerin kuklası ne derlerse yapacaklar
    Başkan bence asıl kukla olan yahudiler, onların sayesinde Ortadoğu Bidon kafalıların emrinde, orası karıştıkça bol bol silah satıyorlar, teknoloji satıyorlar vs...

Bir video da denk gelmiştim Bidon'un gençlik zamanları meclise bir açıklama yapıyor, iyi ki İsrail var olmasaydı, yeni bir İsrail kurmak için 3 trilyon dolar harcamımız gerekirdi diyor. Her şey Bidon gillere yarıyor işte!

Zaten ABD çok büyük ve geniş bir ülke isteseler 14 milyon yahudiye bir taraflarına sığdırırlar ama işlerine gelmiyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,757
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Arka planda ülkeyi kim yönetiyorsa, bunları seçtirip öyle yönetiyor.
    mesela temsilciler meclisinde başlamak lazım,geri plandaki gizli örgütler mesela İlluminati vs

Dolardaki semboller bile onlara ait.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-57552399

Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •