Sayfa 679/916 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Bugunde taban yemesin bari nerden bulastim ben bu hain kağıda LAN NERE GİTSEM KARŞIMA ÇIKIYO BU GALİP midir yeter aldığın beddua defolur git

2. Gördüğüm kadarıyla qnb bi yine satıyor
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

3. Kimin sattığını göremiyom ama bu nedir ya hiçbir açıklama olmadan bir sebep olmadan neden düşer bu kadar
    Açıklama istiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Yesilyol_32 Yazıyı Oku
    Kimin sattığını göremiyom ama bu nedir ya hiçbir açıklama olmadan bir sebep olmadan neden düşer bu kadar
    Açıklama istiyorum
    ben hiç hissem olmamasına rağmen SPK ya yazdım....borsanın,hissenin ve yatırımcının ırzına geçirilirken siz ne yapıyorsunuz diye...suç duyurusunda bulunurdum eğer hissem olsa idi.

5. 4.57 desteği mevcut.Belki oraya dokunup dönebilir YTD.

6. Oaçığa sat altdan açığı kapat ne kadar güzel borsamız
    Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır

7.  Alıntı Originally Posted by DoST Yazıyı Oku
    Oaçığa sat altdan açığı kapat ne kadar güzel borsamız
    Ne yazık ki düzen böyle kurulmuş. İşveren mantığı işine gelirse çalış modundalar.

8. Qnb satışı bitmeden durulmıyacak anlaşıldı

Sayfa 679/916 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •