Sayfa 679/792 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    Kimsenin halka arzdan hisse almalarını istemiyorlar. Ahlatçı yatırımda hesap açsamda hisseleri küçük yatırımcılara vermeyeceklerdir. Muhtemelen Gedik yatırım buna razı olmadığı için onunla yolları ayırdılar.

Selva hisselerini Ahlatçıdan topluca kendileri alacaktır. Yurtdışı satışlarını da MURAT KIVRAK ÜZERİNDEN ALACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM. Hisseyi belli bir fiyatın üzerine tavan tavana çıkarıp o aralıkta gerçek halka arzı yapacaklar. Kafamda çıkaracakları rakam var da burdan söylemeyeyim, yanıltıcı olabilir. Çünkü alıcı geldiği an, eğer kardaysalar ellerine verirler. Sonuçta 26.000.000 adet az hisse. Bir günde bile çakacakları miktar. bu gerçek halka arz sırasında selva alanlara gerçekten yazık olacak!
    Hocam bireysele ayrılan kısmı(taslakta %30 du, yayınl***** incelemedim daha) oransal dağıtım nispetinde küçük yatırımcı da alır. En fazla bireysel kısma da yoğun talep girerek kişi başı düşecek miktarı azaltırlar. Benim ahlatçıda hesabım yok, bunun için açacak da değilim. Ama kontrolmatik de sadece gedik üzerinden olmuştu. Yani gedikten olmama işi doğrudan bununla ilgili olmayabilir.
    Yalnız bizim burada askerliği uzatacaklar gibi duruyor. Bir formasyon görünüyor, eğer onu yapmaya niyetlilerse 1.28-30 civarlarına kadar basma ihtimalleri var. Kesin olacak diyemem; mal satmaya niyetim de yok(o bölgeye inerse %20 daha girer en fazla) ama cephaneyi ayarlarken bu OLASILIĞI dikkate almakta fayda var. İlk etapta yarın öbür gün, dönüş potansiyeli barındıran 1.55-60 bölgesindeki aksiyonu görmek gerek..

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

2. Şirketimizin paylarının Halka Arzına ilişkin olarak; 14.06.2021 (Bugün) tarihli Dünya Gazetesi 11.sayfasında "Selva Gıda'nın Halka Arzına onay çıktı" başlığıyla yayınlanan haberin içeriğinde yer verilen bilgiler bütünüyle hatalı olup; yatırımcıların yatırım kararlarını hatalı şekilde yönlendirebilecek nitelik arz etmektedir. İlgili basın kuruluşu haber içeriğinin sehven hatalı yayınlandığını ifade etmekte olup; habere ilişkin tekzip metni ilgili basın kuruluşuna gönderilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

3. Bu dünya gazetesinin 11. Sayfasındaki ilgili habere ulaşamadım. Bilgisi olan varmı?
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Arkadaş selva arzını özetlemiş; bireysele eşit, yerli ve yabancı kurumsallar ihraççı karar verecek.. https://twitter.com/Gercek_Borsaci/s...42455158956033

Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

5. Tek kurumdan halka arz yapılmasının gerekçesi açıklandımı[emoji848]

SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by memoli555 Yazıyı Oku
    Tek kurumdan halka arz yapılmasının gerekçesi açıklandımı[emoji848]

SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Halka arz değil. Mecnur ve takımına arz ediyorlar. Halka arza 2 hafta sonra başlayacaklar

7.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    Halka arz değil. Mecnur ve takımına arz ediyorlar. Halka arza 2 hafta sonra başlayacaklar
    Az önce haberi geldi , Dediğim gibi. Tüm paylar satıldı demişler. Reklamsız, adı sanı duyulmamış bir aracı kurumda hesap şartına rağmen satmışlar. Kim aldı, tabiki de kendileri. Bedavaya bir gıda şirketinin yüzde 30 unu aldılar. Biraz bekleyip 3 katına elden çıkartırlar. 3 kat fiyatına 26 milyon adet gibi küçük bir miktarı alacak çoook çook ahmak bulurlar bu borsada.

8. Şirketimiz bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin; Sermaye Piyasası Kurulunun VII-128.1 sayılı Pay Tebliğinin 33.maddesi gereğince hazırlanan 21.06.2021 tarihli Denetim Komitesi Raporu ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Sayfa 679/792 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •