"Hat-San Gemi paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 22,60 TL olarak açıklanmış olup belirlenen*halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 1.001.180.000 TL olarak gerçekleşmiştir.*
Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar tahsisat tutarının yaklaşık 3,7 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar tahsisat tutarının yaklaşık 14,3 katı, Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar tahsisat tutarının 2,3 katı olmak üzere toplamda 5,7 kat filtrelenmemiş talep gelmiştir."
Bireysellere 9 lot hisse gelmiş... 7-8 tavan gider sanırım... piyasa değeri 10 milyarı bulur.. Gsd denizcilik bu hesaba göre min. 70 lira olmalı.. Bu hesaba göre ama
sağolsun alım için fırsat veriyor
SAYIN HAYEK, sermayeyi hep ucuz kalmıs beklentili hisselere yukluyoruz ..birkac hıssede aynı yatırımlarımız var dıye tahmın edıyorum.ınsallah çok beklemeyız? veya beklentımızi karsılar hısseler
Benim anlamadığım dolar artmış,navlunlar geçen dönemde de çıktı indi falan ama ortalamada sıkıntı yoktu,bu nasıl kar açıklamıyor
Gsdhol de de gsdde de de zamanında yatırım yapmışlığım var,halen az miktarda var.Yüzde olarak yeni alım yapmayı da düşünüyorum,ama altı aylık bilançoları anlamadım,kar neden yok çözemedim
Yeni halka arzlarla mevcut şirketleri kıyaslamak bence doğru değil.Bir şirket kendini borsada en az üç yılda kanıtlar.İlk yıllar yanıltıcıdır,tonla katakulli döner.Hele son halka arzları hiç kaale almamak lazım.Misal bende klgyo var ,yeni halka arzlardaki gyo hisselerinin analizlerine zahmet edip bakmadım bile.Bu halka arzların teknik temel analizleri falan en az bir yıl bence yok hükmünde
Yer İmleri