hazır devre çekmiş silkelenmiş,9 üzeri satmak için pişman olanlar sırada ,neyi bekliyorsun bilanço yaklaştıkça herkes almaya çalışacak neden zulüm yapıyorsun anlamıyorum
hazır devre çekmiş silkelenmiş,9 üzeri satmak için pişman olanlar sırada ,neyi bekliyorsun bilanço yaklaştıkça herkes almaya çalışacak neden zulüm yapıyorsun anlamıyorum
Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....
senin devreni 17:50 de keserler basmaya vakit bulmamazssın,birde bu gidişle brüte girersin mal aelinde patlar karar senin
Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....
İş yatırım satıyor patronun kendi gibi görünüyor bu işte bir terslik var o zaman endeksin gözüne bakıyor eksi olursa durumu vahim satmadım bu 2. pişmanlık oldu
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alsatı affetmeyecek
2 seanstır 9240 dan aşağı verip alttan alıyorlar.Çekirge bir sıcrar iki sıçrar üçüncüde kanadını kırarlar.Bir haftadır hacim iyi. Hakettiği yere mutlaka gelecektir.Hakkı kesinlikle bu fiyatlar değil. Yeterki yılmayın , bıkmadan sabırla bekleyin.9 aylık bilanço gerçekse, korkmadan 12 aylığı bekleyin. Bu sermaye,bu halka açıklık ve bu piyasa değeri ile başka kağıt kalmadı.Lüks' teki ortaklara bol kazançlar...
Yer İmleri