Sayfa 68/946 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7563 madde; 537 - 544 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. ZIR-DELİ Y.T.D

2. arsası gecekondusu olan falan varsa şirkete satalım nasılsa alıcı bunlar..benim çorumda bir arsa var babadan kalma alırlarmı indirim yapcem..5 dönüm..1milyon eder ama 999 bine vercem..bu teşkilatı umumiyeye...hade arsalarr.evler alıyom arsacı geilldiii arsalar alınır.
    milleti iyi babamcıklama yaptılar eski bakanlı...babamocakalamalı..vay be ..memleket mi kurtardı diyelim..ucuzmu kurtulmuşuz..

3. Tek kelimeyle allah belanızı versin.
    Al sat yapmak en iyisiymiş.
    Başladığı yere geri döndü.
    Allah bu seviyeleri görmeyi bir daha nasip etmez inşallah

YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by OKTAY5 Yazıyı Oku
    Tek kelimeyle allah belanızı versin.
    Al sat yapmak en iyisiymiş.
    Başladığı yere geri döndü.
    Allah bu seviyeleri görmeyi bir daha nasip etmez inşallah

YTD.
    Sn oktay hele bi 72 yi kırsın
    Basladigimiz yer 65-66

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Gyo şirketi kursa ne olur. Gyo piyasası dipte. Piyasa şişmiş. aşırı üretim var ama alıcı çok az. Bu gyo şirketinden uzun süre tektu ya artı değer çıkmaz.

Ama mevcut koşullarda şirketin 91 milyon nakitinden şirkete artı değer üretilirdi. kendilerine kusa orta dönemde artı değer oluşturacak tekrunun dinamik varlığını ceplerine atmış oldular ve uzun süre statik kalacak varlıklarını ise tektu kapsamına atmış oldular. Olay bu
    Ülkedeki gayrimenkul sektörü koşullarında, bu 91 milyonun tektu nun kasasına konup daha nitelikli kullanılması ortaklığa kısa ve orta dönemli daha yararlı olurdu diye düşünüyorum.

6. Satılan hiç villa olmadımı? Ah spk ah hiç bizi korumuyosun küçük yatırımcı olarak imkb 30 harici kağıtta kimseye ekmek yok ayrıca geçenlerde yatırım şirketinden aradılar neden kağıdınızı imkb 30 dan bir kağıtla niye değiştirimiyorsunuz dedi hayırdır

7. bu gyo şirketini neden kurmak istiyor???

bu sebeple villa satışı gerçekleşmişse bile açıklamasi şirket

kurulduktan sonra gelecektir diye düşünüyorum!

8. Ekonomik siyasal koşullar nedeniyle hisselere pek giriş olmadığı dönemlerde tahtacılara gün doğar; pek önemli miktar hisse kaptırma endişeleri olmadığından hisseyi en diplere basarlar daha aşağı bantlarda daha ucuza toplamak için.

Tabi patronlar bu aşağı basmalara vize vermeden tahtacılar bu kadar düşüremezler, çünkü gerçek değerinin üçte biri dörtte birine düşen hissenin tahta kademelerden yüzlerce bin veya milyonlarca hisse varken patronlar şipşak toplar. Patronlar için kar hisse fiyatını gerçek değerine göre ne kadar ucuza topladıklarıyla ilgilidir. Sonuçta istedikleri zaman hisseyi ederine verecek birilerine bulurlar!!

Sayfa 68/946 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •