Sayfa 68/999 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Yazan oldu mu bilmiyorum...
    J.P. Morgan Logo Global FX Strategy
    FX Tech Alert - Order update on USD/TRY: We raise our stop from 7.6500 to 7.8000 on our strategic short position

Tekrarsa kusura bakmayın...
    ulen kahkaha ile güldüm..bunlar da maymun çıktı...stratejik pozisyonmuş, stopu 7,65 ten 7,8 e çıkarmışlar...tam ky hareketleri..stajyer yapsa bu hareketleri şirketten atarlar
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    7.63 den dönerse bildi dönmezse yukarıdaki fiboya gidecek yine bildi. Bilmeme ihtimali yokki.
    fibodan anlamam.ona göre poz. almakta kanımca doğru değil ama gördüğüm altın oran(61.8) ler de temkinli olmak lazım.

geçmişte eğer pozisyonum varsa ve değişik teknik uyumsuzlukar varsa 61.8 de poz. kapattığım olmuştur.ama ona göre poz. açılmaz sadece mevcut poz. gözden geçirilebilir...dediğim gibi bu konuda çok fazla konuşacak durumumda yok..sadece herksein kabul ettiği bir oranda temkinliliktir.

dolarda max. 7.618 gördük...

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Yazan oldu mu bilmiyorum...
    J.P. Morgan Logo Global FX Strategy
    FX Tech Alert - Order update on USD/TRY: We raise our stop from 7.6500 to 7.8000 on our strategic short position

Tekrarsa kusura bakmayın...
    Türk haklı uyanık davrandı,
    yeterince lönkleyemedik mi diyor?
    Yoksam ben mi yannış annadım? asdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Pala,yada ağa her kim ise yatırımcıların pskolojisini bozmuş, başarılı olmuş diyebilirmiyiz?,
    çoğunluk tüm paydaşlar ümitsiz yukarı gideceğini düşünen yok, maalesef piyasaları Çok şaşırtan bir sonbahar bekliyor desek yanılırmıyız ...

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben ilk defa gördüm teşekkürler..

yannız milletle alenen dalga geçiyorlar.. short poz açmışlar da ayrıca stop seviyesi koymuşlar..şimdi stop seviyesini yukarı çekmişler.. falan filan.. hayatları yalan bunların..aslında milleti shortlatmaya çalışıyorlar bence..
    Ben yalan olduğunu düşünmüyorum. Adam 1 birim satmış kafası rahat. Belki de 1 kontrat satmıştır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    jp morgan çok stratejik takılıyor

stratejik pozunuzu sevsinler sizin...bizde strateji çok olum gelin vob24'e size strateji öğretelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ilk ekim vade işlemine adım atmış bulunmaktayım...

eylül vade bende biter...

Akçay, şişe de bu ay sonu birleşme var uzun süre tutucam dersen kurumunu ara bilgi al.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    JP morgan da tborg gold parası çıkartmak için shortladı belki

1 birim short...ne için? abi çay çorba parası çıksın işte...

Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Ben yalan olduğunu düşünmüyorum. Adam 1 birim satmış kafası rahat. Belki de 1 kontrat satmıştır.

Sayfa 68/999 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •