Sayfa 68/227 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 537 - 544 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by cultuer Yazıyı Oku
    Benim para geldi 2200 istemiştim yaklaşık 67 civarı olacak şekilde eksik para iadesi yatmış 600tl gibi eksik..
    Ama lotlar yok görünürde Akbank için gelen giden olursa paylaşırsınız sevinirim

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ak yatırımın Trade All uygulamasından yada trade all masaüstü uygulamasından gelen lotlarınızı görebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    Finans investtten alabilen oldu mu, ben de bir şey gözükmüyor
    Bende talepte bulundum ama 1 lot bile vermedi Finansinvest

3. Teşekkürler yeni gördüm 66 adet gelmiş.
     Alıntı Originally Posted by yasinfilizcan Yazıyı Oku
    Ak yatırımın Trade All uygulamasından yada trade all masaüstü uygulamasından gelen lotlarınızı görebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. tahminen kac tavan ceker arkadasalr zaten azcuk alabildik erken kaptirmayalim mallari

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    az veriyorar ki, sizi hırslandırıyorlar... daha pahallıya tahtadan vermek için...
    çünkü, kaçan kovalanır...

borsa, algı ile oynama üzerine kuruludur...

bir hisse çok çok iyi olsa bile yavaş yavaş yükselse kimse suratına bakmaz...ama kötü bir hisse 2-3 tavan, yüksek işlem hacmi yapsın herkes üşüşür..çoğunluk bilançoya bakmaz, hisse yükseliyor mu ona bakar...sonra düşüşe geçince sebebini öğrenmeye çalışır...

naten-esen iklisine borsada işlem görmese kimse 5 kuruşunu bile bağlamaz...ama tavan tavan götürünce alan çok olur...

eğer bir hisseye borsaya açık olmasa o fiyatı verip almaya eliniz gitmez ise kumar oynuyorsunuzdur...

bu hissede bilanço güzellemesi seziyorum...sadece seziyorum...ileriki yıllardaki bilanço ile ancak anlayabileceğiz...9 aylıklarda makyaj dökülmeye başladı..
    Sn. ft-2, yanıldığınızı kabul edebilirsiniz, bu erdemi gösterin. Az verdikleri falan yok. Talep neyse oranlayarak veriyorlar. Talep bu kadar olmasaydı hepimiz daha fazla lota sahiptik. Sonuçta herkes aldığı fiyatın üzerine satmaya çalışmıyor mu bu arenada. 9 liraya alan 3-4 gün sonra 12 liraya satıyor mu? Satabiliyorsa, yatırımlarını doğru yönlendirmiş demektir. Bilanço makyajlıymış, talep yapaymış vb. bunlar esas manipülasyona giriyor.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Kervanın sahibi olanlar ,Parayı Norveçli den topladı.. Türkiyedeki borsacilara da hayal kırıklığı bıraktı.. Aracı kurumlar da,milletin blokeli paralarıni 3 gün boyunca bir güzel kullandı... Hisse senetleri borsada işlem görmeye başlayınca ve hisse almak için peşinden gidenlerin sayesinde kağıt tavanlara başlar ve Asıl halka ırz işini 12-15 li fiyatlardan Norveçliler yapar..
    Yanılıyorsunuz. Norveç varlık fonunun portföyündeki hisseleri açık kaynaktan görebilirsiniz. Şeffaftır. Siz de basit ve kısa bir sörf ile bulabilirsiniz. Normalde uzun süre taşırlar ama birkaç haftada cari oran iki katına çıkarsa belki otomatik kar al emirleri çalışır onu bilemem.

7. Esen gibi olabilir 18500 e kadar tavan olabilir orada çözülebilir 17 500 düşebilir oradan alım gelir 22 ye kadar çıkabilir sonrası tekrar 17 olabilir

8. Merhabalar - acaba ne zaman işlem görmeye başlayacak bilgisi olan var mı ?

Sayfa 68/227 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •