https://yandex.com.tr/video/preview/...45661164284619
geceye şarkıyı bırakıp gideyim
bana müsaade üstad![]()
Hayırlı Geceler...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Piyasanın gerisinden geliyorsunuz da ondandır a canım abim. Sen şimdi bilanço falan bakıyorsun di mi. Adamlar pazara markete bakıyor. Firmanın ürünlerinin satışlarına bakıyor. Sonra elde ettiği doneleri bayi sayısı yada satış noktası falan sayısıyla çarpıyor. Sonra fabrika ya da işletme giderleri kafadan çabucak hesaplıyor. Pratik adamlar ne de olsa. Senin şimdi gördüğün bilanço rakamlarını %5 ya da en fazla %10 hata payı ile taaaaa 3 ay önceden görüyor. başlıyor usul usul almaya. Bir hesaptan alıyor. Başka hesaptan almaya başlıyor. Sen diyorsun ulan bak alıyorlar. Oysa adam satacak onları elinde tutuyor. 2 3- hafta sonra sonra piyasada satılacak mal kalmayınca dibini sıyırmış oluyor çünkü. Sonra zaaart diye bir çiziyor. al sana tavan tavan giden hisse. Sonra sen diyorsun bilanço falan iyi oldu. Çünkü o arada adam satıyor. Ondan başka da kimsede mal kalmadığı için hisse yukarı gidiyor. .. Cinayetin meydana gelme şekli bu şekilde oluyor
Bu arada Yayla nın çimenine kuzu yayılır.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yaylada yayılan kuzular sanki hep kurtlara yem olmak için yayılıyorlar.
Ya
bir
yol
bulacağız
ya bir yol açacağız.
Yer İmleri