Sayfa 68/84 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
Arama sonucu : 666 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Koçari'nin Günlüğü

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    ayrıca net borcu çok yüksek sayılır. Döviz pozisyonu da ciddi ekside...bu iki kalemin düzelmesi zaman alabilir...
    Hisseyi almayı düşünmüyorum üstad
    yanlış anlaşılmasın, gidebilseydi ilk çeyrekde gidermiş zaten.
    dediğim şey
    ARZ olunduğunda giderken benim sandığım kadar altı boş değilmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Hisseyi almayı düşünmüyorum üstad
    yanlış anlaşılmasın, gidebilseydi ilk çeyrekde gidermiş zaten.
    dediğim şey
    hisse giderken benim sandığım kadar altı boş değilmiş.
    Evet, katılıyorum...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

https://yandex.com.tr/video/preview/...45661164284619

geceye şarkıyı bırakıp gideyim
    bana müsaade üstad

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hayırlı Geceler...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Şunu sorabilirsiniz
    o zaman verenler deli he mi?

e daha önce hangi hisseleri hangi fiyatlarda gördüğümü benim yılıp verdiğim gibi birileri de verdi işte
    bugün o gördüğüm hisselerin o fiyatlara diüşmesi için ülkenin tarumar olması lazım
    ama o değerlerde işlem gördüler.

Beyaz atlım
    onlar senin yeşil yada müco'nun kağıtları gibi değiller.
    YADA
    BAL DUDAK ABİMİN YAYLASI GİBİ.
    Piyasanın gerisinden geliyorsunuz da ondandır a canım abim. Sen şimdi bilanço falan bakıyorsun di mi. Adamlar pazara markete bakıyor. Firmanın ürünlerinin satışlarına bakıyor. Sonra elde ettiği doneleri bayi sayısı yada satış noktası falan sayısıyla çarpıyor. Sonra fabrika ya da işletme giderleri kafadan çabucak hesaplıyor. Pratik adamlar ne de olsa. Senin şimdi gördüğün bilanço rakamlarını %5 ya da en fazla %10 hata payı ile taaaaa 3 ay önceden görüyor. başlıyor usul usul almaya. Bir hesaptan alıyor. Başka hesaptan almaya başlıyor. Sen diyorsun ulan bak alıyorlar. Oysa adam satacak onları elinde tutuyor. 2 3- hafta sonra sonra piyasada satılacak mal kalmayınca dibini sıyırmış oluyor çünkü. Sonra zaaart diye bir çiziyor. al sana tavan tavan giden hisse. Sonra sen diyorsun bilanço falan iyi oldu. Çünkü o arada adam satıyor. Ondan başka da kimsede mal kalmadığı için hisse yukarı gidiyor. .. Cinayetin meydana gelme şekli bu şekilde oluyor

Bu arada Yayla nın çimenine kuzu yayılır.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    piyasanın gerisinden geliyorsunuz da ondandır a canım abim. Sen şimdi bilanço falan bakıyorsun di mi. Adamlar pazara markete bakıyor. Firmanın ürünlerinin satışlarına bakıyor. Sonra elde ettiği doneleri bayi sayısı yada satış noktası falan sayısıyla çarpıyor. Sonra fabrika ya da işletme giderleri kafadan çabucak hesaplıyor. Pratik adamlar ne de olsa. Senin şimdi gördüğün bilanço rakamlarını %5 ya da en fazla %10 hata payı ile taaaaa 3 ay önceden görüyor. Başlıyor usul usul almaya. Bir hesaptan alıyor. Başka hesaptan almaya başlıyor. Sen diyorsun ulan bak alıyorlar. Oysa adam satacak onları elinde tutuyor. 2 3- hafta sonra sonra piyasada satılacak mal kalmayınca dibini sıyırmış oluyor çünkü. Sonra zaaart diye bir çiziyor. Al sana tavan tavan giden hisse. Sonra sen diyorsun bilanço falan iyi oldu. çünkü o arada adam satıyor. Ondan başka da kimsede mal kalmadığı için hisse yukarı gidiyor. .. Cinayetin meydana gelme şekli bu şekilde oluyor

Bu arada yayla nın çimenine kuzu yayılır.
    Yanlış teşhis abim
    piyasanın önünden gidip yeterli sabrı gösteremiyorum
    geçmişe bakıp bi muhasebe yaptığımda gördüğüm o.

Yaylada yayılan kuzular sanki hep kurtlara yem olmak için yayılıyorlar.

Ya
    bir
    yol
    bulacağız
    ya bir yol açacağız.

Sayfa 68/84 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz