Sayfa 68/1015 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Viop LIX

1. Devlette hesaplar doğru yapılıyor mu şüpheliyim. Genelde kol kırılır yen içinde kalır, şeriatın kestiği parmak acımaz prensibi var. Gerçi Sayıştay var inceliyordur.

Özel sektörde ise devlet vatandai ilişkisi yerine client server ilişkisi var, gerektiğinde boykot ediyor ya da işçiler protesto ediyor grev yapıyor yanlış var ise düzeltiliyor.

Çok eskiden MEYAK diye bir şey çıkmış, sonra KEY, Tasarrufu Teşvik Fonu, Birikimli Hayat Sigortası en son BES ve zorunlu BES çıktı. Emekli Sandığı işi de yıllardır tam oturmadı.

Yeterince açık olarak tartışılmadan, olası her tür senaryo incelenmeden karar alınıyor çok sonra hataların farkına varılıyor.

Gerçi askeriyeyi ayrı tutmak isterim, ortada bir şey yokken her türlü olasılığı düşünüp hazırlık yapıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    aman ağam dur.. daha da derine inmeyelim.. ben basitin peşindeydim

iş sarpa sardı.

demekki basit yok. en iyisi gün sonu overall ekran görüntüsünü alacan.

ertesi gün overalla bakacan.

yoksam uğraş dur.
    iyi de bunları bilmek zorundasın ! zorunda mıyım ? EVET ! zorundasın... limon gibi sıkılmayalım diye SHP ye verdiydik oyları zamanında mahallecek...

https://www.youtube.com/watch?si=Px_...ature=youtu.be
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Devlette hesaplar doğru yapılıyor mu şüpheliyim. Genelde kol kırılır yen içinde kalır, şeriatın kestiği parmak acımaz prensibi var. Gerçi Sayıştay var inceliyordur.

Özel sektörde ise devlet vatandai ilişkisi yerine client server ilişkisi var, gerektiğinde boykot ediyor ya da işçiler protesto ediyor grev yapıyor yanlış var ise düzeltiliyor.

Çok eskiden MEYAK diye bir şey çıkmış, sonra KEY, Tasarrufu Teşvik Fonu, Birikimli Hayat Sigortası en son BES ve zorunlu BES çıktı. Emekli Sandığı işi de yıllardır tam oturmadı.

Yeterince açık olarak tartışılmadan, olası her tür senaryo incelenmeden karar alınıyor çok sonra hataların farkına varılıyor.

Gerçi askeriyeyi ayrı tutmak isterim, ortada bir şey yokken her türlü olasılığı düşünüp hazırlık yapıyorlar.
    SAYIŞTAY mı ?

he inceliyordur... çok gözlersin

30 kasım 2002'den beri sayıştay refüze.. öyle bir kurum yok

250 milyar dolar soygunun, hırsızlığın 1 kuruşu geri alınabilmiş mi ?

yasama, yürütme,yargı... hepsi iptal

birtek REYİZ

yeni ALLAHIMIZ

en azından hergün görüyoruz..

HATAY'da 132 konut yapılmış... AÇ

kibrit çöpünün açılışını bilem bile o yapıyor... o olmazsa acımızdan öldük amk

4. 1-Günlük işlemlerin ekran görüntüsünü al.
    2-Cari kart veya Exel de günlük-AL-SAT işlemlerini yaz.(ben exel kullanmasını bilmiyorum)
    3-Aracı kuruma ana para hesabına da kart aç.(ana para takibini hisse işlemi tamamlanınca oradan yap,kar-zarar-nema - komisyon vs.)

SOL taraf (kırmızılar)dolar bazlı ortalama hisse maliyet-SAĞ trafa (maviler)ortalama tl.maliyet.
    Hem tl bazında hemde dolar bazında ..Özetle;CARİ hesap tut.
    Örnektir.

Son düzenleme : nohut; 03-02-2024 saat: 22:49.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iyi de bunları bilmek zorundasın ! zorunda mıyım ? EVET ! zorundasın... limon gibi sıkılmayalım diye SHP ye verdiydik oyları zamanında mahallecek...

https://www.youtube.com/watch?si=Px_...ature=youtu.be
    bilmesine bilelim ama daha ilk işlemlerde ( deneme ) 74 sayfa rapor var. 7000 veya 100 bin sayfayı kim işleyecek vs.

videoyu izleyince... bu günün aynısı yaw.

limona benzeten birtek ben değilmiişm demekki

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    SAYIŞTAY mı ?

30 kasım 2002'den beri sayıştay refüze..

250 milyar dolar soygunun, hırsızlığın 1 kuruşu geri alınabilmiş mi ?
    Tarihsel Materyalizm diye bir felsefe var, bunlar komunist, dinsiz, imansız, Allahsız, kitapsız diye sevilmiyor. Bir ara anayasal olarak yasaktı galiba, seçimlere girecek partileri sıralarken komunist partisi veya ona benzer bir şey geçti.

Bu adamların felsefesinden de yararlanmak gerekirdi. Hesap düzgün olmaz ise sonuç büyük ihtimal hatalı olur.

Belki de öyle olması isteniyor.

Bugün düşündüm Sayıştay, Danıştay, Yargıtay yeni sözcükler ama artık kulağa normal geliyor. Kuranların aklında bir şeyler mutlaka vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçi Sayıştay var inceliyordur.
    dinazor heykeli neden yapılır ?
    içine çelikten bir ızgara... 10 ton gelse...3000tl = 30000
    üstüne planstikten kaplama... hadi 100000 de bu olsun

850 milyon dolar paranın ne kadar bir para olduğunu biliyon mu sen ?

3 tene dinazor... 850 milyon dolar

s2mi inceliyordur

inceleseler o i.... alırlardı önce

çıtak biraz örtülü yaz dayu..

inbe çok forumda.

Sayfa 68/1015 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz