Durun kavga etmeyin
Ben size çay vericem
Hepinize çay var
![]()
Durun kavga etmeyin
Ben size çay vericem
Hepinize çay var
![]()
Her bayram evdeyim ve mutluyum.
Bayramdan sonra duserim yollara.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Uzun zamandir dikkat ettigim ve merak ettigim bir durum var. Yanlis anlamazsaniz sormak isterim. Cevap vermezsinizde onemli degil. Siz luks tuketim harcama kalemlerinde oldukca bilgili ve ilgilisiniz. Yasam tarziniz geregi mi yoksa mesleginiz dolayisiyla mi boyle bir durum var acaba ? Bir mecrada luks tuketim urunleri icin danismanlik ve pazarlama yapildigini okumustum.
Marmaris Akyaka koyunde(mahallesinde) ayni durum yasanmis dun.
Alsace gittik girdik bi domaine e. Kapıda lüks jip, mekan desen şato. Bi Fransız teyze oturmuş. Böyle ağzımı açıp a diyorum o öyle denmez. B diyorum b diyen dilini keserim. Bunaldım. Bi şarap alacağız yemediğimiz laf kalmadı. Dedim teyze görürsün sen. İkram filan da etmiyor anca laf çarpıyor. En lüks mekan oraymış meğer şaraplar da 50 60 80 diye gidiyor.
Neyse iki sokak arkaya gittim bina eski kapıda vw minibüs duruyor heh dedim benim mekan. Girdik tonton Bi dayı. Yeğenim nereden geldin şu bu derken biz bunla iki büyüğü devirdik. Iki kasa da şarap aldım. Çıktım araba sürme dedi otele de biraktirdi. Bu gran kuru işleri böyle.
O dedi karşıdaki kahpe ile ben aynı yerden alıyorum üzümü. Sen canını sıkma onun belli keriz tayfası var onlar aşağılanmak için gidiyor o karıya. Bazı işler böyle dayı diyeceğim o yani.
Dün öğlen gibi Adrasan'a gideyim dedim bir de yakın diye, fiiiiyuu, o koca upuzun sahil ağzına kadar dolu. Tıkabasa.
Antalya'ya girişte çok uzun kuyruk var acayip kalabalık her yer.
Birkaç gün önce Olimpos boş demiştim, demez olaydım burası da ağzına kadar doldu.
İleride Karaöz diye denize kıyısı olan bir sürü beleş kamp alanı olan bir yer var oralar da aynı full dolu. Bir tek Karaöz sahil boştu o da uzak diye midir yoksa genelde dalgalı oluyor deniz diye midir çözemedim.
Sabah erkenden 5-6 gibi kalkıp (şimdi yaptığım gibi) öğlen 11-12'ye kadar ne yaptın yaptın. Sonrası felaket. Odada otur daha iyi. 13:00-18:00 arası felaket sıcak.
Bayramda evinde oturmayanlarin aklina sasarim...
Bayram sonrasi hafta benim..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri