Sayfa 680/1009 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. şoyle bi dunya olabilir mi ya
    oyuncak monopoly oynar gibi
    paraları bas bas dağıt dünyaya
    sonra geri toplamayı da düşünüyomun düşünmüyomun o da belli değil
    ipin ne gerideki ucu belli ne ilerdeki
    ohh çocuk oyunu gibi al arsa tarla kağıt endeks filan nası sa değerleniyo yeni gelene verirsin :-)
    oohh çalışmaya da gerek yok
    üretim what?
    fikir düşünce analiz ooo nooo sorryy baby !....
    dunyanın en baba devleti kim ne derse demesin halen amerika
    onu kontrollu bi kriz yapmaya davet ediyorum
    ufalma zaten olmuyo
    çıkcan delikanlı gibi deyecen ki
    abi'ler biz bu işi kotaramadık
    en ufaktan alacağımı toplucam daha da para basmıycam
    o döpiyesinin eteği angara ovası gibi ardını ardına sığdıramayan fed çi bacımı da alacan buyur bacım diycen bulaşıkhane ye
    dragi yi berber de çırak yapacan yerdeki saçları süpür lem müşterinin kulak kılını temizle ispirto ocağı getir felan
    lagard a da bişey düşündüm de yazsam ayıb olur yazmasan klavyeye yazık bırak yazık kalsın
    kontrolsuz kriz
    en fenasıdır
    bunlar hala ayıkamıyolar
    ne digi-para ne altın ne bilmemne kurtarmaz adamı total grand chao teorisinde herkes teksaz vari sazını beline takar ilerler
    diyelim huzurla umutla ama boyle saçma penbe hayallerle örtülü olmayan bi geleceğimiz olur
    bunlar bu ka yapabildi
    ben valla elden geleni yaptım çözüm önerisiylen bir durum tespiti hadin eyi geceler
    not: eğer çıkıp delikanlı gibi demezse iki uçlu değnek kıvrılıp ikisi de ona montelencek

2. Valla artık bende kafa yormuycam
    hoş yormaya ne hacet görünen köy kılavuz istemez
    daha ne yapalım yafu
    teşhis ilaç tedavi her şeyi yazdık
    bundan sonra istiyen uygular istemiyen neticeyi kucağında bulur 9 ay 10 gün e (yani farazi , çünki geleceği kimse bilemez) ama koşar adım o uçurum senin bu benim daha atlayıp durursan yar'dan yar'a bir yar'da düşüceğin düşçeğin yerden çıkamıyacağın düşçeğin yerde yardım almak nam'ına koordinatlarını dahi iletemeyeceğin kesin
    forumdaşlar birkaç ay bana müsade yav . sizlerle olmak güzelde. yaz yaz nire kadan , yazarık arada gene, selamlar hörmetler...
    kırdıklarımız varsa tecrübe saysınlar
    kırıldıklarıma da benden yana haklar helal

Irak merkezi hükümet , Barzani'ye 3 gün süre verdi. Cuma doluyor. Asrın lideri , Putin ile perşembe galiba saray da görüşecek. Askeri tatbikatlar son sürat devam ediyor. Asrın lideri 4 ekim'de de İran'a gidiyor. Ekim ayında; bizimkiler yukarıdan , Irak merkezi aşağıdan , İran sağdan Barzani'ye dalabilir. Sonrası tam bir muamma.

Sistem dışına çıkmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

4. Turkiye nin gucunu kucumsemeyin.

Diyanet Isleri Baskanligi isini tam yapsa mezhebcilik ve irkcilik sorununu cozse Turkiye dunyayi titretir.

Diyanet Isleri Baskanligi yan gelip yatma yeri degildir!

Tum kutsal emanetler Topkapi sarayinda. Ataturk bunlari ne yapip edip Savas zamaninda korudu, ulke disina cikattirmadi. 100 sene oncesinden ileriyi gordu. Zamani gelince 2 milyar musluman senin elemanin olacak. bir emrin ile oturacak bir emrin ile kalkacak.

Diyanet Isleri Baskanligi stratejik acidan en onemli kurumdur. Yan gelip yatma yeri degildir!

Diyanet isini tam eksiksiz yapsaydi bugun FETO, ISIS, DAES, PKK vb sorunlarla ugrasmiyor olurduk. Dandik cemaatler halka kandiramazdi suistimal edemezdi. Alevi Sunni catismasi olmazdi.

Diyanet isini eksik yaparsa Imam hatiplerin sayisini artttirmak sorunu cozmez. Bilakis sorunu buyutur.

Diyanete sormak lazim Stratejin nedir, Planin nedir? Milyar dolar$ butcen var.

Oil prices hit 2-year high as Turkey threatens to cut off Iraq's exports

http://www.businessinsider.com/oil-p...o-years-2017-9

5. Bu satilmis iyi aile evladi "Ertugrul Ozkok" gelen degisikligi ve transformasyon baslangicini gordu. hemen mudahele etti yaziyla. Kimden emir aldiysa!

Başkan galiba kendini şeyhülislam zannettin

http://mobil.hurriyet.com.tr/yazarla...ettin-40584354

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Turkiye nin gucunu kucumsemeyin.

Diyanet Isleri Baskanligi isini tam yapsa mezhebcilik ve irkcilik sorununu cozse Turkiye dunyayi titretir.

Diyanet Isleri Baskanligi yan gelip yatma yeri degildir!

Tum kutsal emanetler Topkapi sarayinda. Ataturk bunlari ne yapip edip Savas zamaninda korudu, ulke disina cikattirmadi. 100 sene oncesinden ileriyi gordu. Zamani gelince 2 milyar musluman senin elemanin olacak. bir emrin ile oturacak bir emrin ile kalkacak.

Diyanet Isleri Baskanligi stratejik acidan en onemli kurumdur. Yan gelip yatma yeri degildir!

Diyanet isini tam eksiksiz yapsaydi bugun FETO, ISIS, DAES, PKK vb sorunlarla ugrasmiyor olurduk. Dandik cemaatler halka kandiramazdi suistimal edemezdi. Alevi Sunni catismasi olmazdi.

Diyanet isini eksik yaparsa Imam hatiplerin sayisini artttirmak sorunu cozmez. Bilakis sorunu buyutur.

Diyanete sormak lazim Stratejin nedir, Planin nedir? Milyar dolar$ butcen var.

Oil prices hit 2-year high as Turkey threatens to cut off Iraq's exports

http://www.businessinsider.com/oil-p...o-years-2017-9

6. 3.38 den aldıklarımı 3.55 ten biraz sattım karı azıcık realize ettim. sattığımı 3.51 den geriye koymayı umuyorum. Kısmet artık. Tutmazsa canımız sağolsun.

tutmaz ..........
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    3.38 den aldıklarımı 3.55 ten biraz sattım karı azıcık realize ettim. sattığımı 3.51 den geriye koymayı umuyorum. Kısmet artık. Tutmazsa canımız sağolsun.
    Zaman öngörünüz nedir ?

Sayfa 680/1009 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •