Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 682/924 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,168
    yok, sarhoş olunca yatacağım dersen de, gökyüzü manzaralı, çift kişilik yatak ve sabah kahvaltısı da, + olarak hizmet verilir..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    yok, sarhoş olunca yatacağım dersen de, gökyüzü manzaralı, çift kişilik yatak ve sabah kahvaltısı da, + olarak hizmet verilir..
    Bu hesaplar üstüne bir de sen, Başkanı hazır yatakta bulmuşken s.lkerersin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,168
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    hizmette sınır yoktur..

hele ayhan başkan ise..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Reis temelin bir fıkrası vardı. Sabah uyanınca kankim, o hizmetlere ücret yansır mı.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de onu diyecektim. Başkan bunları yedi sarhoş olup terasta yattı. Başkan hazır yatakta sızmış yatıyor. Sabah karakolda biter bu iş.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben de onu diyecektim. Başkan bunları yedi sarhoş olup terasta yattı. Başkan hazır yatakta sızmış yatıyor. Sabah karakolda biter bu iş.
    Dağ gibi başkan ne diyecek karakolda, bu herifin evine gittim sabah ayınca anladım ki, gece beni

s.lkemiş mi deyecek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reha başkanım den Dr a gittin azıcık irdeleyelim dedik Ayhan başkanla. Bizi döt lalesi yaptın. Tecavüzcü Coşkun gibi peşimize düştün. Şimdi kankim. Bizansta rakı balık yedi diye onun kestaneyi bile satışa çıkardın olmadı ama bu. O zaman bizde şu hastane ilaç ve yan etkilerini irdeleyelim olur mu yüksek müsadenle.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reha başkanım den Dr a gittin azıcık irdeleyelim dedik Ayhan başkanla. Bizi döt lalesi yaptın. Tecavüzcü Coşkun gibi peşimize düştün. Şimdi kankim. Bizansta rakı balık yedi diye onun kestaneyi bile satışa çıkardın olmadı ama bu. O zaman bizde şu hastane ilaç ve yan etkilerini irdeleyelim olur mu yüksek müsadenle.

Ben ikiniz gibi, göt lalesi değilim ki?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 682/924 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •