Sayfa 675/1002 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Biraz salaklık var galiba ikinizde de, ya da yazdıklarımı götünüzle okuyorsunuz?
    Başkanım ben senin makinayla bişi demedim. Ben asabiyet ile ilgili dedim senin makinaya göz diken Ayhan başkan. Şuna bir nişan al da topuğundan vur

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla doktor ~ 1 ay önce aynı ilaçları vermişti, kullandım ay içinde o yönden bir sıkıntım olmadı.

Cuma günü doktora gitmeden önce yani perşembe günü libido, ereksiyon falan her şey tamamdı test ettim yani, ejakülasyonda falan da en küçük sıkıntım da yoktu.

Göğüslerde de bir problem yok şimdilik.
    avodart'ın göğüs büyümeye ilişkin yan etkisi uzun dönemde çıkar zaten bazen saçlarınız gürleşir
    lakin 3-4 aydan sonra göğüslerinizde ağrı ve sızlama hissederseniz ilaca yorabilirsiniz
    çünkü hormonal baskılamayla prostatı küçültmeyi amaçladığından başka tarafları bozabilir..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Biraz salaklık var galiba ikinizde de, ya da yazdıklarımı götünüzle okuyorsunuz?
    Tabanca patlıyor

Derler

Derler
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tabanca patlıyor

Derler

Derler
    Ben ilacın yan etkilerini okumadım meme büyümesi falan diyen olmuş yukarıda sütyen mi lazım şimdi sen biliyorsundur okumuş adamsın

5. Egeduk batman yok onlar olsa olay nerelere varirdi

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    avodart'ın göğüs büyümeye ilişkin yan etkisi uzun dönemde çıkar zaten bazen saçlarınız gürleşir
    lakin 3-4 aydan sonra göğüslerinizde ağrı ve sızlama hissederseniz ilaca yorabilirsiniz
    çünkü hormonal baskılamayla prostatı küçültmeyi amaçladığından başka tarafları bozabilir..
    Prostatta %90 küçülme olmuş dedi çük pardon bevliye hekimi.

Bu bir aylık kullanımdaki küçülme, tabiki hekim değilim ama 2. ay bitecek ilaç kullanımımda galiba?

Ayrıca PSA değerlerim 60 yaşa göre bana normal geldi, 2 hekimde prostatta endişe edecek bir durum göremediler.

Garanti olsun diye bu cuma bir de 3. bir prof. dr. hekime gideceğim, boşalma sonrası yanma sorunum vardı, dünkü boşalmamda bu yanma olmadı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tabanca patlıyor

Derler

Derler
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben ilacın yan etkilerini okumadım meme büyümesi falan diyen olmuş yukarıda sütyen mi lazım şimdi sen biliyorsundur okumuş adamsın
    Göt lakabını, G. Amed abimizden özendiniz galiba ikiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Prostatta %90 küçülme olmuş dedi çük pardon bevliye hekimi.

Bu bir aylık kullanımdaki küçülme, tabiki hekim değilim ama 2. ay bitecek ilaç kullanımımda galiba?

Ayrıca PSA değerlerim 60 yaşa göre bana normal geldi, 2 hekimde prostatta endişe edecek bir durum göremediler.

Garanti olsun diye bu cuma bir de 3. bir prof. dr. hekime gideceğim, boşalma sonrası yanma sorunum vardı, dünkü boşalmamda bu yanma olmadı.
    bu ilacı kullanırken ölçülen psa değerlerinizi 2 ile çarpın çünkü ilacın psa baskılama özelliği de var..
    zaten ilacı bıraktıktan sonra psa değerlerinizde otomatikman bir artış olacaktır..

Sayfa 675/1002 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •