MARKET 1: NESÝL YEREL MARKET 1.024 GAYME
2. Numaralý marketimize geldik, Baþkaným için köpek mamasý, 3'er dene salam, jambon ve pastýrma, 2 dene bademli çikolata ve top çikolata, lavabo aç,
2 kutu beyaz peynir, limonata, ketçap biraz elma hesap 1.186 gayme.
Hadi dedim yengenize hazýr alýþveriþe çýkmýþken þarküterüye de uðrayalým dedim.
Biraz Bergama tulumu, az Erzincan tulumu, beyaz peynir, hadi þu gönlünde hatýrý var dedim eski kaþarda aldýk.
Yekün 820 gayme ohaaa...
Peynir alýnca zeytinsiz olurmu tabiki olmaz, onu da baþka bir marketten aldýk.
Ne tuttu dedim 245 gayme, BAÐ-GUR emeklisi adamlýðý ele vermezken, hafiften götü terlemeye baþladý.
Migros un çikolatalarýný severim, hanýmda þekersiz reçel istedi, aðanýn eli tutulmaz 176 gayme.
Eeee... artýk Þokunda gönlünü almamýz lazým, tost ekmeði, evde raký ve çay bardaðý azaldýydý onlarý da aldým, tost kaþarý derken 180 gayme tabiki ben de þokta, eve arabayla nasýl döndüðümü bilmiyorum?
Haaa... Bu arada, havaleli sepetleri kapatacak hela kaðýdý, kaðýt havlu, marul benzeri þeyleri koymadým sepetlere, Baþkanýn bilgisine.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yani deceðim odur ki 10 bin gayme BAÐ-GUR emekli maaþý harca harca bitmez, adamýn aðzýndan girer götünden çýkar, üstüne pavyon parasý kalýr.
Ulan bir sikime bile yetmez AMK![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Buradaki atayist gomünist münafýklar bu milleti, 10 bin gayme emekli maaþý alýyon aç geziyon aç diyerek bölemeyecekler.
Gaza geldim, bir cigara çekip, bir duble raký doldurayým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri