Sayfa 683/985 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Zaten viopta değilim hocam en az 3-5 sene bulaşamam viopa. Borsa kısmındayım ve orta uzun vadeli yatırım yapacağım. Ama akıl akıldan üstündür rakamlar dışında temel olarak her söyleneni değerlendirmeye çalışıyorum
    Mühendisim yatırımcım,

İlk önce şu linke tıkla https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448 tamamını oku, ama oradaki kırmızıyla yazılmış yazıyı 4 kere oku.

2. Beyler, bugün bir arkadaş ile derin bir borsa muhabbetine girdik. İkinci dip gelir mi konusunda anlaşamadık bir türlü. İkinci dip konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?

3. Her görüşün de argümanları fena değil
    V bekleyenler
    İlaç ve aşı bulunur
    MB ler para dağıtıyor.
    Bu paralar nereye gidecek
    Enflasyon olacak ve her şeyin değeri yükselecek
    Bizde payımızı alırız
    İnş.

W bekleyenler
    Global sistem catırdadı
    Tedarik zinciri bozuldu
    Eşi benzeri görülmemiş daralma olacak, hastalık ortadan kalksada işler eskisi gibi olamaz insanlar daha az para harcar. Ve işsizlik eski seviyesine gelemez

Bize sorarsan
    Bir gün short
    Birgün long
    Poza göre bakış değişebilir[emoji1]

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Beyler, bugün bir arkadaş ile derin bir borsa muhabbetine girdik. İkinci dip gelir mi konusunda anlaşamadık bir türlü. İkinci dip konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?
    İkinci dip ne zaman gelir bilmem ama Şeytanın avukatlığını yapacam. Büyük çöküşe herkes hazır olsun.Her şeyi toz pembe göstermeleri bir yerde volkan gibi patlıyacak.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Beyler, bugün bir arkadaş ile derin bir borsa muhabbetine girdik. İkinci dip gelir mi konusunda anlaşamadık bir türlü. İkinci dip konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?
    Bence gelmez. Herkes ikinci dibi beklerken dondururler. O ilk soktu ama gecti. Simdi ikinci sok gelecektir ama ilki kadar sert olmaz

Tabi bu benim gorusum.

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    her zaman gelmiştir. ama şimdi de gelir anlamına gelmez

Ben endekse olan ilgimi kaybediyorum galiba. Hic islem yapasim gelmiyor kac gundur. Diger enstrumanlar daha cok hosuma gidiyor

8. Peki 2 dip 1.ye oranla %20 daha asagida olsa ?

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence gelmez. Herkes ikinci dibi beklerken dondururler. O ilk soktu ama gecti. Simdi ikinci sok gelecektir ama ilki kadar sert olmaz

Tabi bu benim gorusum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 683/985 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •