Sayfa 684/1000 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Merkez diyorki artık bankalara alın TL yi gidin Londra da isteyenlere verin. Dolar alın onlardan onu da bana getirin.

Londra gevurlarına karşı kurduğumuz Bist swap pazarı benim rezerv yetmeyince çalışmadı. Benim ihtiyaç hasıl oldu dolara.

Şimdi bu olanlar büyük zafer diye anlatılır. Nesilden nesile geçer.

[QUOTE=rxpu;3322763]
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

Bu filmi bu akşam izlemek doğru bir zamanlama mı onu tam bilemiyorum. Eğer bu film bu akşam izlenecekse 1 hafta boyunca büyük pozisyon değişikliğine gidilmemeli ve mümkünse hiç işlem yapılmamalı.
    Yanlış hatırlamıyorsam fon aslında kendi bankasına karşı oynamış çıkıyordu.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Merkez diyorki artık bankalara alın TL yi gidin Londra da isteyenlere verin. Dolar alın onlardan onu da bana getirin.
    Bence onu demiyor. Zira o kanalı Ağustos ayıda yasal olarak limitledi. Ve bu limit hala duruyor.

Bence diyor ki , Ey türk bankaları elinizdeki DTH'ları TL krediye çevirmek için gidip Londra'dan TL istemeyin, Gelin ben size vereyim.

Böylelikle Londra'daki hacmi azaltalım ve dolaylı olarak ta oradaki hacim düşünce oradakilerin TL'ye ulaşımı dengelensin. Ama yine döngü içlerinde kalsın.Yani faizleri %1800'ler olmasın ama düşük hacimde ve miktarsal sıkılaşmış olarak %150'ye düşsün. Pseudo boğuk misali.

Bu arada yabancıya da hafiften göz kırpıyor diyor ki :

Bak türk bankalarının Londra'daki TL talebini azaltıyorum bu sana da yarar , Oradaki Türkiye kaynaklı TL talebi azalınca senin TL'ye ulaşımında biraz kolaylaşır. (Ama spekülasyon yapabileceğin hacmi bulamazsın.)

Win-win. Türk tarzı uzlaşı denemesi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. CDS 510 olmuş

5.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bir ara uçak araba da yapıyorduk
    Millet bu laflardan bıkınca vazgeçtiler....
    Bakanın bu işte bir suçu yok!
    Başkan ahalinin moralini düzeltecek bir şeyler bulun getirin diye kükreyince fukara da ne yapsın eskileri ısıtıp masaya koyuyor..

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bence onu demiyor. Zira o kanalı Ağustos ayıda yasal olarak limitledi. Ve bu limit hala duruyor.

Bence diyor ki , Ey türk bankaları elinizdeki DTH'ları TL krediye çevirmek için gidip Londra'dan TL istemeyin, Gelin ben size vereyim.

Böylelikle Londra'daki hacmi azaltalım ve dolaylı olarak ta oradaki hacim düşünce oradakilerin TL'ye ulaşımı dengelensin. Ama yine döngü içlerinde kalsın.Yani faizleri %1800'ler olmasın ama düşük hacimde ve miktarsal sıkılaşmış olarak %150'ye düşsün. Pseudo boğuk misali.

Bu arada yabancıya da hafiften göz kırpıyor diyor ki :

Bak türk bankalarının Londra'daki TL talebini azaltıyorum bu sana da yarar , Oradaki Türkiye kaynaklı TL talebi azalınca senin TL'ye ulaşımında biraz kolaylaşır. (Ama spekülasyon yapabileceğin hacmi bulamazsın.)

Win-win. Türk tarzı uzlaşı denemesi.
    Doğru abi. Olabilitesi yüksek. Finans okur yazarlığında öğrenmeye çalışıyorum bu kadar derin düşünebilecek bilgi ve birikimim yok. Hergün birşeyler öğreniyorum. Teşekkürler abi.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Doğru abi. Olabilitesi yüksek. Finans okur yazarlığında öğrenmeye çalışıyorum bu kadar derin düşünebilecek bilgi ve birikimim yok. Hergün birşeyler öğreniyorum. Teşekkürler abi.
    Ben de son 2-3 yılda sn jondowes'a bir sürü soru sorarak forumda epey şey öğrendim. Kendisine en az 100-150 soru sormuşumdur Dowes başlığında. O soruları ve cevaplarını birleştirerek ciddi bir resim çıktı ortaya. Ben de finansçı değilim. Asıl mesleğim elektronik mühendisliği.

Tüm forumdaşlara twitter'da jondowes'u takip etmelerini öneririm. Namı değer 507

https://twitter.com/e507
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de son 2-3 yılda sn jondowes'a bir sürü soru sorarak forumda epey şey öğrendim. Kendisine en az 100-150 soru sormuşumdur Dowes başlığında. O soruları ve cevaplarını birleştirerek ciddi bir resim çıktı ortaya. Ben de finansçı değilim. Asıl mesleğim elektronik mühendisliği.

Tüm forumdaşlara twitter'da jondowes'u takip etmelerini öneririm. Namı değer 507

https://twitter.com/e507
    Sıkı takipçisiyim abi. Siz yine sayısalcıymışsınız. Zaten mühendislerden çok iyi finansçı oluyor nedense. Ben sözelciyim. Bazı şeylerin matematiğini oturtmam zaman alıyor

Sayfa 684/1000 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •