Originally Posted by
KIZILDAG
bizim işlerimiz hep bir kriz yönetimidir, ithalat ve ihracat yapanlarda kriz bitmez, gürcüden para geliyor, arada bir hacker mail adresini değiştirp kendi hesabına çekiyor, bankacının dikkati ile bizi arıyor, paramız doğru yere geldi. Kriz yönetimi tecrübe ister. Böyle durumlarda kaliteli insan iki halde kendini belli eder, birisi doğumda diğeri ölümde. Malasef güçü yaşı yetkisi büyük olan insanlarımız da kriz yönetimi yok. Kriz böyle yönetilmez. Örneğin 15 temmuz güzel yürütüldü, planlı plansız önemli değil ama halkı yanına alabildiler. Bugünde halk gelmeli 1,5 milyar nedir. Ben cumhur olacağım para isteyeceğim, sadece bakınız sadece diyorum, ülker 10 milyar, koç 15 milyar vermeyecek, bunların tüm küçük koçlarını anında keserim, kendimi de yakarım onları da yakarım. Bende biliyorum o ekranda anlatılan olmayacak ama kriz böyle yönetilmez. Merkel bugün ne dedi, AB eskisi gibi olmayacak. Yani ben sınırları açmam diyor. Bil gates başkan olur mu diye dün sordum, adam olur mu diye, gece bill gates, 200 bin ölüden daha az olacak de di, borsalar yükseldi. Krizi merkel Bill gates macron yönetiyor, biz izliyoruz.
zaten ülkede belli bir sistem olmayışı.
gücü yeten başkasının malını gasp etmiş
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri