Bu adamlardan her türlü manipülasyonu beklerim o yüzden müşahitler oy çuvallarına tutkal gibi yapışmalı sabaha kadar uyumamalı %50 nın üzeri mümkün kılıçdaroğlu için. Zaten bu son şans. 2. tur zafer cumhura geçecek
Bu adamlardan her türlü manipülasyonu beklerim o yüzden müşahitler oy çuvallarına tutkal gibi yapışmalı sabaha kadar uyumamalı %50 nın üzeri mümkün kılıçdaroğlu için. Zaten bu son şans. 2. tur zafer cumhura geçecek
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
seçimin net kaybedeni kılıçdaroğludur. bir insan yıllarca oyunu artıramayıp ayni kişiye kaybeder mi ya. hem de bu ekonomik durumda.
Yahu zaferin oyu 1.5
Kim satacak? Neyi satacak?
Sinan oğan açık açık faiz sebeptir gibi saçma sapan politikalar varsa ben yokum diyor.
Anayasanın ilk 4 maddesi tartışılacaksa da ben yokum diyor.
Yani Sinan beyi ikna eden, Atatürk çizgisindeyiz, hüda par / HDP ile işimiz yok, akıl ve bilimin yolundayız diyen OLURSA kendisinin desteğini alır. O desteği alan da ezerek kazanır. Tek başına %5.3 oy alan bir aday var biraz saygı duyulmayı hak ediyor bana göre satacak filan diye küçümsenmeyi değil.
--c.başkanı KK olursa meclis çoğunluğunu almak için ülkeyi yeniden seçime götürebilir mi?
Kk yukarda 2 nci tura giderse yarın pozitif hava estirebilir.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri