Sayfa 685/1005 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop L

1. Bu adamlardan her türlü manipülasyonu beklerim o yüzden müşahitler oy çuvallarına tutkal gibi yapışmalı sabaha kadar uyumamalı %50 nın üzeri mümkün kılıçdaroğlu için. Zaten bu son şans. 2. tur zafer cumhura geçecek
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2. seçimin net kaybedeni kılıçdaroğludur. bir insan yıllarca oyunu artıramayıp ayni kişiye kaybeder mi ya. hem de bu ekonomik durumda.

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu adamlardan her türlü manipülasyonu beklerim o yüzden müşahitler oy sandıklarına tutkal gibi yapışmalı sabaha kadar uyumamalı %50 nın üzeri mümkün kılıçdaroğlu için. Zaten bu son şans. 2. tur zafer cumhura geçecek
    Yahu zaferin oyu 1.5

Kim satacak? Neyi satacak?

Sinan oğan açık açık faiz sebeptir gibi saçma sapan politikalar varsa ben yokum diyor.

Anayasanın ilk 4 maddesi tartışılacaksa da ben yokum diyor.

Yani Sinan beyi ikna eden, Atatürk çizgisindeyiz, hüda par / HDP ile işimiz yok, akıl ve bilimin yolundayız diyen OLURSA kendisinin desteğini alır. O desteği alan da ezerek kazanır. Tek başına %5.3 oy alan bir aday var biraz saygı duyulmayı hak ediyor bana göre satacak filan diye küçümsenmeyi değil.

--c.başkanı KK olursa meclis çoğunluğunu almak için ülkeyi yeniden seçime götürebilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yahu zaferin oyu 1.5

Kim satacak? Neyi satacak?

Sinan oğan açık açık faiz sebeptir gibi saçma sapan politikalar varsa ben yokum diyor.

Anayasanın ilk 4 maddesi tartışılacaksa da ben yokum diyor.

Yani Sinan beyi ikna eden, Atatürk çizgisindeyiz, hüda par / HDP ile işimiz yok, akıl ve bilimin yolundayız diyen OLURSA kendisinin desteğini alır. O desteği alan da ezerek kazanır. Tek başına %5.3 oy alan bir aday var biraz saygı duyulmayı hak ediyor bana göre satacak filan diye küçümsenmeyi değil.
    2. tura kalırsa 15 gün sonra bir yere kaçma göreceksin nasıl cumhura yanladığını..
    Siyaset analizinde nadiren yanılırım
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Kk yukarda 2 nci tura giderse yarın pozitif hava estirebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    15 gün sonra bir yere kaçma göreceksin nasıl cumhura yanladığını..
    Siyaset analizinde nadiren yanılırım
    Olabilir. Bence de öyle olacak ezerek alacak 2. turu reis. Ama Sinan beyi küçümsemeye gerek yok satacak vs çirkin bence.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Olabilir. Bence de öyle olacak ezerek alacak 2. turu reis. Ama Sinan beyi küçümsemeye gerek yok satacak vs çirkin bence.
    hedef kitlesi z kuşağı yani akp nin asla oy alamadığı ve muhalefete kesin oy verecek olan gençleri kandırdı ve sonra cumhura yanlayacak. bu satış değil de nedir...
    jahrein erlik vb troller iyi çalıştı.

Sayfa 685/1005 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •