Öncelikle hayrlı olsun.Ben baya uzundur burdayım.Hareket olunca azda olsa gelenler oluyor.Amacımız aynı.
Öncelikle hayrlı olsun.Ben baya uzundur burdayım.Hareket olunca azda olsa gelenler oluyor.Amacımız aynı.
Eyvallah syn.viking teşekkür ediyorum. Ybitas ve burada ki yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum. Bakalım iki seneye yakındır gözüm buradaydı ama almak şimdi nasip oldu. Şirkete bir konu ile ilgili attığım e-mailde bügün gelen cevapta ; şirket Özkaynak tutarının güçlü ve yeterli olmasından dolayı demiş.![]()
soruma verilen cevap bu
sorduğum soru anlaşılmıştır galiba ™
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burası doğunun batısı, batının doğusudur.
Anladım.O özkaynağı sermayeye aktarsalar bir de😉Ancak fiyat olarak 1200/1400arası nda hacmide baya azalarak hareket etmektedir.Beklenmedik anda hareket beklemekteyim.Yibitaş nisbeten daha ucuz kaldı.Ordada hacim yoklara düştü.
Öncelikle hayırlı olsun İnşallah kazanırsın "Şirket Özkaynak tutarının güçlü ve yeterli olmasından dolayı demiş." Başka cevap mümkün değil zaten suç olur. Onun için mi altı aylıkta 75 milyon finansman gideri yazmışlar. İvedi sıcak paraya ihtiyaç var önce bedelsiz ardından bedelli.
Son 5 yılda temettü ödemesi yaparken bu sene yapmaması bu ihtimali kuvvetlendiriyor bence de hayırlısı olsun.
Dolaşımda 79 bin lot var ama sürekli işlem gören neredeyse 6 7 bin lot falan var onlarda toplanırsa artık satış işlemi olmayacağından hızlı bir yükseliş trendi başlayacağını düşünüyorum ytd.
Hocam temenniler ve tahminler o yönde ama bayadır buralara hacimsiz şekilde demir attık.Grafiksel olarak güzel duruyor ama olmuyor işte
Yer İmleri