iş bankası 1,5 saat işlemlerimi durdurdu zararım 50 bin tl.
Spk dan girdim cimerden çıktım başka şikayet edilecek yer varsa bilgisi olan varsa bir el atsın bunların bir taraınfan kan alıcam.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Birşey çıkmaz...
yatırım hesabı sözleşmene bak...![]()
Bende var bende, teknik aksaklık hata kodu 296487
neymiş efendim yatırım hesabına 100 TL atmam lazımmış ulan 1,2 milyon TL lik hesabı 100 TL için 1,5 saat kitlediler.
Zarar ettim bir ton bana varsa kurum verin bunları neresi varsa kaymakamlıktan valilğe neresi varsa şikayet edicem.
Gitsin ampuller çöksün bunlara
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Vallahi cimere 15 temmuzdan girdim tanklardan çıktım puştluksa puştluk adamlar zaten kıllar iş bankasına gitsinler çöksünler alsınlar benim zararımı.
Ulan 1 saat uğraştım neymiş efendim 100 TL yeni yıl bilmemne ekstre ücreti varmış ondan kitlenmiş hesabım. Zararım dedim bizi ilgilendirmez dediler, iyi dedim.
Bana vermiyorlarsa da gitsin bademlere versinler sabah sabah şeker tansiyon tavan oldu.
Yer İmleri