Sayfa 686/1001 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herkes kazanıyor sa sıkıntı yok üüüleyse,zaten burada her gün para dağıtıyorlar
    herkes mutlu bir ben perişan dayı.

10 tane pozisyon açıyo, 2 tane kar da olan pozisyonlarını paylaşıyo , genel bakiye ne önemli olan o , 10 milyondan fazla kazandınmı borsadan , kazandıysan önünde saygıyla eğilirim çenemi kaparım...

3.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.

Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?

Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.

viop topiğindeyiz günlük ertesi güne poz bırakmıyoruz 1400 endeks diyorsun...

olmadı kalu belaya gidelim...

burası viop ertesi aya poz bırakma şansın yok...

vadeler maksiumum bir ay...

siz bunların çeteresini tutmaya devam edin...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hadi ben kaçar hava güzel...

Tebrikler aga. Meyve veren ağaç taşlanır...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Aynen öyle, bilinçli mi yapıyor bilmiyorum, yıllardır aynı. Ayrıca bir sürü işlem yaparsın kar ettiklerini yapıştırırsın, zarar ettiklerini sen bilirsin sadece.

Dediğin gibi, gözü yiyen anında yazsın aldığını-sattığını, yoksa ekstre vs kuru gürültü olarak kalır!
    çok basit..yatırım yaptığı hissede ky istemiyor..ky olunca hissenin getmeceğini çözmüş.çok sinsice

6. Şöyle bir cömert pala yok ki piyasada, akşam pazarı ucuzluğu yabsa herkes mala doysa fena mı olur.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    10 tane pozisyon açıyo, 2 tane kar da olan pozisyonlarını paylaşıyo , genel bakiye ne önemli olan o , 10 milyondan fazla kazandınmı borsadan , kazandıysan önünde saygıyla eğilirim çenemi kaparım...
    Paragöz, akçaya bir ara bu konudan da yürümüştün. Adam sana yıllık ekstre yapıştırmıştı. Akıllanmadın gitti...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

8. sende bişey paylaşta görelim paragöz titremek dışında dünyanın en iyi borsası demek dışında boş lakırdı bişey yaptığın yok...

yıllık ekstreyle seni rezil etmiştim ama yüzünün astarı yok senin...

yine gelir yine yazarsın...

Sayfa 686/1001 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •