Dostlar Ata Yatýrýmda viop hesabým var, 2 katý teminat almaya baþladý. Viop takasbank teminatlarýný ek teminat uygulamadan veren aracý kurum var mý bildiðiniz. Ýyice rahatsýzlýk vermeye baþladý bu durum.
Dostlar Ata Yatýrýmda viop hesabým var, 2 katý teminat almaya baþladý. Viop takasbank teminatlarýný ek teminat uygulamadan veren aracý kurum var mý bildiðiniz. Ýyice rahatsýzlýk vermeye baþladý bu durum.
EREGL 4 tl temettü açýkladý..
Bu çok bilmiþ akcay beyefendi 15-16tl lerde iken demir çelik endeksine bakýp short kovalýyordu EREGL de..
3 tl temettü (benim beklentim idi) suyun içinde ederi 30 tl dedik..
SANKO MENKUL DEÐERLER de resmi teminat ne ise o alýnýyor...SANKO kraldýr..
Valla neler yazýlmadý ki eregli için
11 den pahalý bulundu, 17 lerde pahalý bulundu, sonra 36 ya gitti ve ordan 24 e düþtü "acele etmeyin" yazanlar oldu :P
Ben 24 e düþtüðü gün, elimde ki diðer bazý hisseleride satýp eregliye geçirdim. Yine yazdým foruma...
Ve onlarda fena hisseler deðildi ama sonuçta ereglide minimum net 4TL temettü beklentim vardý, o yüzden fiyatýný daha rahat kestirebiliyordum. 24 demek, bedava mal demek. Üstüne para vermediði kalýyor firmanýn. Bu sene 4 aldýn, seneye minimum 5 aldýn, zaten koyduðun 24 tl nin 9 tl sini 15 ay içinde geri ödeyecek demektir.
Þimdi bakýyorum, 24 den bugüne nerdeyse %30 yapmýþ. Diðer sattýðým hisseler ya ayný fiyatda, ya da çok az gitmiþ.
30TL altýna eregli satmam diye papaðan gibi yazdým defalarca. Bugünde stratejime baðlý kalmak adýna belli bir lotu sattým mecburen ama aþaðý gelirse geri alýrým. 40TL lere yaklaþmadan kalýcý mal vermem çünkü buralar çok ucuz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri