Sayfa 688/1002 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Ülkenin en dinamik bakanliginda donem gorevi yuruten istifa ediyor sahislar uzerinden yorumlamamak lazim. Secimlerden once istifa etmesi gereken 3 bakandan birisi (yeni sistemde hala ediyorlarmi bilmiyorum). Ama demem oki tıraş bi istifa degil olumsuz etkisi mutlaka olacaktir ezbere konusmamak lazim. Bu arada dogrulari yanlislari kendini baglar sn.soylunun artilari eksilerinden fazlaydi ozellikle terorle mucadelede gercekten can siperhane mucadele veriyordu bu donemde uzucu oldu
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Soylunun piyasaya etkisi 200 puan bile olamaz.. Soylu gider binali gelir.. Önemli olan baştaki kişi.. O ölmeden burdaki shortçuların beklediği o devasa çöküş gelemez
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu sokağa çıkma yasağı haberi tv lerde yayınlandığında bir gariplik olduğunu anlamıştım.
    Arkasında kim var,?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. bu haberturke bırsey olmus cuma gunu o goruntıulerı gosterdıler bugun kılıcdaroglu cıkmus ......noluyor bu haberturke A llah allah
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Devlet bahçelinin yerine mhp genel başkanı olmasına ne dersin?
    Valla hocam, soylu çok acayip bir adam, bence aşırı hırslı. Ülkücüler kabul eder mi bilmem ama

Önceki söylemleri;

- yeni tr de MHP'ye yer yok

Diyen bir adam

Ayrıca
    BDP(HDP) meclise girmeli
    Kürtçe seçmeli ders olmalı diyen,

Şimdi ise tam tersi bir imaj çizen biri.

MHP'nin başına geçmesi çok ilginç olur.p

https://youtu.be/7qtzQn69eS4
    bang bang you shot me down..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bence bir nevi güven oyu almak için atılmış bir adım bu istifa...bakalım rte benim arkamda duracak mı hesabı...kendisi açıklamıştı bu yasak işi en başından beri rte nin yönetiminde olan bir süreç diye...şimdi de benim hatam diyor...bişey çıkmaz bu istifadan...rte kabul etmez...ve soylu'da yerini sağlamlaştırmış olur...rte nin etrafında zaten kim kaldı ki güveneceği? binali yıldırım diyorlar...olur mu ya hiç?

bence devam eder görevine soylu...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    72 oldu oynak hakikaten,sabah bakmak lazım ...

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu sokağa çıkma yasağı haberi tv lerde yayınlandığında bir gariplik olduğunu anlamıştım.
    Arkasında kim var, pelikan, saksağan bilemiyorum.
    CKP. Sin Cin Ping herseyin basi ve sorumlusu. Sarilarun Trump yola getirecek Sazelinin kankisini. Yoksa tekme tokat dalariz imanima ha.

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ben beklemiyorum yazdım ya116 üstü kapatır dedim günü ,yazdıklarımı okumuyorsun galiba....
    Soylu istifa edicence sanki ülkede bi şey değişicek algısı gördüm sende neyse kusura bakma..gerçek şu ki başkanlık sistemi var.. Ona bi şey olmadığı müddetçe geri kalan figüran.. Sonsuz para sıfır faiz.. Dünyada gıda, sağlık dışında para yaratılabilecek tek alan borsa..

8.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Valla hocam, soylu çok acayip bir adam, bence aşırı hırslı. Ülkücüler kabul eder mi bilmem ama

Önceki söylemleri;

- yeni tr de MHP'ye yer yok

Diyen bir adam

Ayrıca
    BDP(HDP) meclise girmeli
    Kürtçe seçmeli ders olmalı diyen,

Şimdi ise tam tersi bir imaj çizen biri.

MHP'nin başına geçmesi çok ilginç olur.p
    Bahçelinin prensi bu MHP nin başına geçecek denilen istenen biriydi. Soylunun çok fazla hedefe konması gerek akp MHP tabanında gerilim çıkartir. Bakarsın bahçeli ipi de koparır bu sebeple. onlari memnun ediyordu

Sayfa 688/1002 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •