Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    excel'de formullerle falan uğraşmak niye? tefas fon karşılaştırma'dan fonları excel olarak indir, sayfayı açınca düzenlemeyi aktifleştir, üstteki buton barından veri-filitre ile serbest fonları içermeyen fonları sırala, veri a-z ile de büyükten küçüğe sırala, görünüm-bölmeleri dondur- üstteki satırı dondur. bu kadar. bunu her hafta yapıyorum.
    Frendly faydalı bir bilgi vermişsin sağol da özet geçmişsin. Veri - filtre olayını sırası ile detaylı açıklarsan iyi olur. Çünkü anlamadım. Serbest fonları dışarıda bırakacak seçim nasıl yapılacak? İyi çalışmalar.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Frendly faydalı bir bilgi vermişsin sağol da özet geçmişsin. Veri - filtre olayını sırası ile detaylı açıklarsan iyi olur. Çünkü anlamadım. Serbest fonları dışarıda bırakacak seçim nasıl yapılacak? İyi çalışmalar.
    hocam detayları yazmaya kalksam hem yarım sayfa tutar hem pek yazıyla anlatılacak gibi değil. google'da "excel veri filtreleme" ve ayrıca "excel büyükten küçüğe sıralama" diye yazarsan bir çok detaylı anlatan video var.

3.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hocam detayları yazmaya kalksam hem yarım sayfa tutar hem pek yazıyla anlatılacak gibi değil. google'da "excel veri filtreleme" ve ayrıca "excel büyükten küçüğe sıralama" diye yazarsan bir çok detaylı anlatan video var.
    Veri sıralama zaten yaptığım bir şey de; senin filtre olayını anlamadım. Yine de sağol.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    biçim boyacısı ile boya , belki picasso olur , NFT sini bile satarsın eserinin ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    böyle bişey yapmıştım, yarın paylaşırım
    https://drive.google.com/file/d/1VAB...ew?usp=sharing

indirip excel ile açmak lazım, makro içerir
    en sonda XXX kalması lazım, bunun üstünde kalacak şekilde istediğniz kadar fon ekleyebilirsiniz

http://prntscr.com/1z4reht

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    https://drive.google.com/file/d/1VAB...ew?usp=sharing

indirip excel ile açmak lazım, makro içerir
    en sonda XXX kalması lazım, bunun üstünde kalacak şekilde istediğniz kadar fon ekleyebilirsiniz

http://prntscr.com/1z4reht
    Elinize sağlık teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    O zaman (araştırmalarım sonucu) ben açıklayım. Tefaş sayfasına girdiğinizde " Fon Karşılaştırma " tıklanarak " açılan sayfada " Fon Unvan Tıpı " den indirmek istediğiniz fon türünü seçin. Örneğin ben " Değişken " fon türünü seçtim. Yine aynı sayfada " Excel " e tıklayarak değişken fon sayfasını PC ye indirin.
    Bu sayfada değişken özel fonlar ile birlikte herkese açık değişken fonlar var. İstediğimiz fon türünü görmek için ne yapmalıyız? Sırası ile yapılacaklar;

1) İndirdiğiniz Değişken fon sayfası açık iken üst menüde " VERI " tıkla.
    2) Hemen menü altında açılan komut seçiminde (huni şeklinde) " FILTRELE " tıkla
    3) Filtrele tıklandıkdan sonra indirdiğiniz tabloda örneğin " Fon adı " başlığının sağ tarafında ok işaretli ve tıkladığınızda açılır bir pencere oluşacaktır. Bu şareti tıklayın ve pencereyi açın.
    4) Açılan pencerede "Metin Filtreleri " yazan yerin altında arama kutusu var. Siz o arama kutusuna " ÖZEL " yazıp " Tamam " derseniz karşınıza sadece ÖZEL FONLAR gelecektir. Ama arama kutusuna " DEĞİŞKEN FON " yazıp " Tamam " derseniz karşınıza sadece diğer fonlar gelecektir. Hepsi bu kadar

8. GZL fonu tefaş da bu saate kadar açıklanmadı çok ilginç. Sebep ne olabilir ki?

Sayfa 689/1002 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •