-

Originally Posted by
myfinans
Çok teşekkür ederim.Excell'den anlamasam da bir deneyeyim.
Benim amacım şu
Diyelimki elimde 10 adet fon var
Sadece bunların oluşturduğu bir tabloda günlük, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık getiri verilerini topluca göreyim.
Burada paylasilan sanirim günluk olarak bahsettiğinizdi. Gecmise yone
ik getirileri de farkli bir tabloyla hazirlamislardi. Aslinda her ikisi, dediğiniz gibi ayni sayfada da kullanilabilir. Analizle takip ayni sayfada daha pratik olabilir.
Aslinda lisans kartal hoca'nin, ama kamu faydasina sunduğu için bir sorun olmaz diye düşündüm
. Myfinans hocam, bu da günlük degeri cekmek için kod:
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod="&C2; "list";6); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 3");"%";TRUE;FALSE);"SELECT Col2")
-
Merhaba, yukarda paylastigim tabloda bir sheet te bunlara yer verdim oradan kendi dosyanizda bunu yapabilirsiniz
birkac gune dosyanin paylasimini kapatirim..

Originally Posted by
myfinans
Çok teşekkür ederim.Excell'den anlamasam da bir deneyeyim.
Benim amacım şu
Diyelimki elimde 10 adet fon var
Sadece bunların oluşturduğu bir tabloda günlük, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık getiri verilerini topluca göreyim.
-
MKK
kod fiyat gunluk
KRF 2,107546 +0,6252
OJT 1,331021 (0,0000) (bugunku degerin aynisi, bu gece elde deger yok)
FFP 1,270976 +1,1614
RPD 1,205648 +0,0380
-

Originally Posted by
myfinans
Tefastaki
Fon adı--günlük,a ylık üç aylık altı aylık ve yıllık getiri verilerini çeken bi excell tablosu yapılabilir mi?
Elimizdeki fonların getirilerini tefas sayfalarında tek tek gezmeden tek bir tabloda topluca görürdük o zaman .
böyle bişey yapmıştım, yarın paylaşırım
-

Originally Posted by
yuji
böyle bişey yapmıştım, yarın paylaşırım
Teşekkürler çok makbule geçer.
-

Originally Posted by
verytired
Burada paylasilan sanirim günluk olarak bahsettiğinizdi. Gecmise yone
ik getirileri de farkli bir tabloyla hazirlamislardi. Aslinda her ikisi, dediğiniz gibi ayni sayfada da kullanilabilir. Analizle takip ayni sayfada daha pratik olabilir.
Aslinda lisans kartal hoca'nin, ama kamu faydasina sunduğu için bir sorun olmaz diye düşündüm

. Myfinans hocam, bu da günlük degeri cekmek için kod:
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod="&C2; "list";6); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 3");"%";TRUE;FALSE);"SELECT Col2")

Originally Posted by
servetbey
Merhaba, yukarda paylastigim tabloda bir sheet te bunlara yer verdim oradan kendi dosyanizda bunu yapabilirsiniz
birkac gune dosyanin paylasimini kapatirim..
Teşekkür ederim, bakayım becerebilirsem toplu bir tablomuz olur.
-
Evergrande'e bir haller olmuş.
https://twitter.com/MorningBrew/stat...576829442?s=20
Yarın sıkıntılı bir gün olacak herhalde.
-
excel'de formullerle falan uğraşmak niye? tefas fon karşılaştırma'dan fonları excel olarak indir, sayfayı açınca düzenlemeyi aktifleştir, üstteki buton barından veri-filitre ile serbest fonları içermeyen fonları sırala, veri a-z ile de büyükten küçüğe sırala, görünüm-bölmeleri dondur- üstteki satırı dondur. bu kadar. bunu her hafta yapıyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri