Sayfa 69/298 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 545 - 552 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Demek ki Bu hisseye iyi yorum yapmakta işe yaramıyormuş . Sahi o ne oldu o Bayrak Formasyonuna......
    La sizde hiçte yüz kızarması yok he.. kısa vade 1,87'den 2,05 dedik, olmadı mı ? Çanak için 2,05 üzerinde 3 gün kalmalı dedik, kaldı mı acaba ? ben varken altların hepsi alıcı dolu idi dedik değilmiy di ?
    siz bu kafa ile daha çok sızlanıp durursunuz.. burayı sahiplenmiş 3-5 akıllı, yeni yatırımcı gelsin istemiyorlar. bu hisseyi almak isteyen arkadaşlar , lütfen önce eski sayfaları okumayı unutmayın, kesin sizlerde anlayacaksınız.. Şahsıma bir daha bulaşmayın, kendi işinize bakın artık.. hissenin kaç liraya düşeceğini söylerdim ama elimde hisse yok çok şükür, o yüzden beni ilgilendirmiyor artık.. kendi düşen ağlamaz...

2. Tebrik ederim ANAR son 2 yılda hissenin yaptığı 50. 1.80- 2 Tl hareketini bildin. Çok zekisin. Birde şu Bayrak Fornasyonunun ne olduğunu bilsen tam Züpper Analist olacaksın. Nereye kadar düşeceğini derdim ama söylemicem demişsin. Neyse söyleme de senin için malum o noktalar biz fani kullar için bir bilinmez olsun.

3. burayı sahiplenmiş 3-5 akıllı deyince 4. sıra ben oluyor gibiyim tecrübe ile yazdığımız 3-5 yazı ile burada ky'in speğin kucağına düşmemesi içindir grafik tutar tutmaz seni taktir ederim ama biraz yazında kibir gördüm unutma bozuk saat bile günde 2 sefer doğruyu gösterir ben bilirim diye bir şey yok unutmayasın

4. Burayı sahiplenenlerden 3 numara da ben oluyorum o zaman.anar efendi bayrak formasyonu dediğinde endeks 96bin lerdeydi ve hala kağıt 1.87-195 yani getiri sıfır.ama sıradan bi kağıt alsak yüzde yirmi den aşağı kazanamayan YÖK gibi.nazikçe uyarmıştım sizi ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.neyse sen çizmeye devam et bangır bangır ne oldu sahi..çömez olduğunu düşünüyorum.yada bin ikinin lira ile oynuyorsun tarzı görüyorum sende boşver kızma.sen çizmeye devam et belki başka sanalzedeler kazandırırsın kağıda.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135

haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
    bir halt olacağı yok.

6. İyi akşamlar arkadaşlar; Sn. ANARCHY'nin "hissenin kaça düşeceğini söylerdim ama" veya "kendi düşen ağlamaz" türü kibir kokan son yazısı iyi olmamış. Keşke daha önceleri yaptığı gibi mütevazı yazsa idi. Ayrıca bunu tartışmanın bize bir faydasının olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Değerli yatırımcılar ben sizlere bu hisse ile ilgili tahminlerinizi sormak istiyorum. İkinci çeyrek mali tabloların açıklanması da yaklaşmışken (yanlış bilmiyorsam 9 Ağustosta açıklanacak) hissemizde nasıl bir hareket bekliyorsunuz? zira uzun süredir elimde olan bu hisse beni germeye başladı. Bilmiyorum belki sizlerde aynı durumdasınızdır. Endeks çok yükseldi, daha da yükselecek gibi görünüyor ama bu hisse çok stabil. Herhangi bir ihale haberi de yok. ne dersiniz tecrübeli yatırımcılar nereye doğru gidiyoruz?

7. Gençler moral bozmayayım ama bu sanel geçen sene 15 temmuzda 1.97 den 2.07 ye çıktığı zaman almıştım hala oralarda ç.çokbilen ama Azbilen aslında bazı evvel akıllılar yönlendirmesi ile kağıt baskılandı.elinde kağıt olmayıp yazanlar.bile var burda.sanel gitseydi 2.08 den dönmemeliydi yine ters yaptı.haftalık tatilim de bitti artık geniş geniş buralardayım.mütevazi görünenlere aldanmasam aklınızla hareket ederek bol kazançlar

8. öncelikle kibirli değilim, sadece elimde hisse olmadığı için yorum yapmamak adına ve etik olmaz diye yazmıştım o yazıyı. art niyetli olarak da demiyorum, teknik olarak bir düzeltmesi normal ve illa ki belirli destekleri mevcut olacaktır. o manada rakam vermek istemedim. yanlış anlaşıldı isem özür dilerim. cidden elimde hisse yok ve bazı arkadaşlar yüzünden de soğudum. burada nedense hep belirli arkadaşlar saldırdı bana. sn Başkan sizi kastetmedim kesinlikle. bana hakeret edildiği için ve benle dalga geçildiği için laflarım azıcık yaydan çıkmış olabilir. arkadaşlar bin-iki bin liralık demiş benim için, ama onlar yüzünden +100 k mal almadım ve pişman oldum.. ayrıca sipek arkadaş tek konuda haklısın, ben usta değilim ve kendimçe azıcık sallıyorum.. ama unutmayın ben sizlere geldiğim gün dedim sizin 5 liradan hisse almanızın suçlusu ben değilim ve kendi kararlarınızı ve aklınızı siz kendiniz küçük düşürüyorsunuz.. Allah hepinizin gönlüne göre versin. rica ediyorum beni karıştırmayın...

Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    burayı sahiplenmiş 3-5 akıllı deyince 4. sıra ben oluyor gibiyim tecrübe ile yazdığımız 3-5 yazı ile burada ky'in speğin kucağına düşmemesi içindir grafik tutar tutmaz seni taktir ederim ama biraz yazında kibir gördüm unutma bozuk saat bile günde 2 sefer doğruyu gösterir ben bilirim diye bir şey yok unutmayasın
     Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar; Sn. ANARCHY'nin "hissenin kaça düşeceğini söylerdim ama" veya "kendi düşen ağlamaz" türü kibir kokan son yazısı iyi olmamış. Keşke daha önceleri yaptığı gibi mütevazı yazsa idi. Ayrıca bunu tartışmanın bize bir faydasının olacağını da düşünmüyorum açıkçası. Değerli yatırımcılar ben sizlere bu hisse ile ilgili tahminlerinizi sormak istiyorum. İkinci çeyrek mali tabloların açıklanması da yaklaşmışken (yanlış bilmiyorsam 9 Ağustosta açıklanacak) hissemizde nasıl bir hareket bekliyorsunuz? zira uzun süredir elimde olan bu hisse beni germeye başladı. Bilmiyorum belki sizlerde aynı durumdasınızdır. Endeks çok yükseldi, daha da yükselecek gibi görünüyor ama bu hisse çok stabil. Herhangi bir ihale haberi de yok. ne dersiniz tecrübeli yatırımcılar nereye doğru gidiyoruz?

Sayfa 69/298 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •