Sayfa 69/1030 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Forumda dikkat ediyorum herkes günlük gitmeye çalışıyor. Merkez faiz arttırsa da piyasaya yansıması hemen yarın olmayacaktır ki, piyasa zaten merkezden önce kendini fiyatlamış durumda. Açıkçası ben merkez 500 BP faiz arttırsa da piyasaya etkisinin %2 yi geçmeyeceğini düşünüyorum.

2. Bugün papazı salıp ters köşe yapar mi reis,
    ?

Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Forumda dikkat ediyorum herkes günlük gitmeye çalışıyor. Merkez faiz arttırsa da piyasaya yansıması hemen yarın olmayacaktır ki, piyasa zaten merkezden önce kendini fiyatlamış durumda. Açıkçası ben merkez 500 BP faiz arttırsa da piyasaya etkisinin %2 yi geçmeyeceğini düşünüyorum.
    Ben 1 haftalık bağladım o yüzden
    hesaplarıma göre bugün alabildiğim max oranın 1 puan üstünde alabilsem kara geçiyorum, ki daha fazla artış olacaktır diye tahmin ediyorum
    Herkes beklentisine göre hesabını yapıyordur

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Dostlarım günaydın. Kesinlikle Arı hesaba bulaşmayın bence. Dün Vakıfbank’a gidip arı hesap açtım ve bu hesaba 100K aktardım. Ancak bugün EFT yapmak istediğimde 6.12 TL EFT ücreti ve sadece 50.000 Limit olduğunu gördüm. Nasıl böyle bir saçmalık olabilir. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben dün ücretsiz eft yaptım
    Paranın alınacağı hesap arı hesap olsun, buna dikkat edin

Limiti de mt ile konuşup arttırdım

5. Piyasada MB'nin doğru dürüst bir faiz artışı yapmayacağına dair bir endişe de var galiba. Dolar ve borsa yukarı açılıyor. Henüz kararın satın alındığını düşünmüyorum çünkü nasıl bir karar çıkacağını hiç bilmiyorlar. Reis baskı yapar da yine sağdan soldan enstrümanlar icat ederek faiz arttırmadan işi kotarma yoluna giderler diye bir korku var sanki.

6. Papaz + 100bp
    Holosko + 5milyondan esinlenebilir

7. Üçkagit yapıp MB kararı öncesi Papazi salmasinlar. MB da az Bir faiz artışı ile işin içinden çıkacağını düşünüyor olabilir Bu şekilde. Eğer düşünce böyle ise, buna günü kurtarma derler

8.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Forumda dikkat ediyorum herkes günlük gitmeye çalışıyor. Merkez faiz arttırsa da piyasaya yansıması hemen yarın olmayacaktır ki, piyasa zaten merkezden önce kendini fiyatlamış durumda. Açıkçası ben merkez 500 BP faiz arttırsa da piyasaya etkisinin %2 yi geçmeyeceğini düşünüyorum.
    olay faiz değil durumun ciddiyetinin farkında olup olmadıkları? TL hala korunmayacaksa kimsenin mevduatla işi olmaz $ fiziki geçer.
    ?

Sayfa 69/1030 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •