Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 69/369 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 545 - 552 arası.

Konu: TRALT - Türk Altın İşletmeleri A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Benim asıl merak ettiğim 150 yi kısa vade zirvesi yapıp yataya saracakmı belli süre yoksa her zaman olduğu gibi aslan payını alıp aynen azda olsa yeni zirvelere devam edeceklermi?

Perşembe günü cuma için niyetini belli edecektir demiştim yani adamlar bizi terse yatırmayı her zaman beceriyorlar. 155 üzeri beklerken sert düşüşle güne başlayıp yine şaşırttılar. Galiba pazartesi ye kaldı yön belirleme işi. Yalnız bu kağıt zaten diğerlerine hiç benzemesede üç gün üst üste zirve belirlemeye çalışması artık fazla oluyor. Artık pazartesi ye görürüz herhalde. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. geçen hafta 150 üstü kapanış gelmedi. bu hafta 150 üstü kalıcı kapanışlar daha da önemli.

1 aralıktan buyana ilk 2 aracı kurumun satışları 7 milyon lotu geçmiş. bunlar büyük rakamlar.
    tahta yine de ayakta durabiliyor. çünkü güçlü bir trendi var. güçlü trendin sebebini bilmiyoruz.

kozal ın yaklaşık iki aydır... abartılı yabancı satışlarına ve tahta yapıcıların ayak oyunlarına rağmen...
    neredeyse sıyrık bile almaması çok ilginç..

şirketin amatörce yönetlmesine rağmen... varlıklarının çok değerli olması, hisse fiyatının çok düşük olması... gibi sebepler,
    şimdilik tahtayı ayakta tutmaya yetiyor. çünkü piyasada dolaşan nakit paranın gidebileceği çok az hisse kaldı.

koza gurubu sudan ucuz...

3. Merhaba herkese

Evet yabancı yatırımcı oranı borsada düşerken 1.56 ları görüyor endeks . İnsanlar kredi çekerek borsaya ve kripto paralara giriyor. 1 yok önce dipte iken 3-5-10 kat gidiyor genel anlamd hisseler . Tabi BİST 30 kağıtları aynı tepkileri gösteremezler o ayrı

Kozaa kozal ipeke yi yıllardır takip ederim . Gördüğüm şu , daha önce de yazdığım bir konu idi bu. Küçük yatırımcıyı Twitter da beklenti oluşturarak 75-80-85 den kozala dolduran büyük takipçisi hisseler oldu .

Telegramda şuan kozal hissesi için kurulan grupta 4.500 civarı üye var . Ben bunu farkettim 75 TL ler de iken hisse . Olay yerli spekilatörlerin bu tahtada savaşa girmiş olması.

Normalde bu tahtalar özellikle kozal , genelde bu kadar sert yükselmez ve bunların tahtacısı nasıl bir yapıda Olduğu hisseseye Nasıl hakim olduğunu biliriz.

4.500 kişi üye var Telegram grubunda ,100 bin üzeri takipçilere sahip olan twitterdaki kişilerde kozalı paylaştı , büyük spekilatörler de girmiş olmalı ki bu kadar sert haraket etti .

Düşünün ortalama 75-100 TL arasında pis malları küçük yatırımcı aldı .Hedef olarak 300-500-1000 verildi satası gelmiyor ve yerli büyükler tahtada artık daha rahat haraket ediyor çünkü yüklü mal boşaltamıyorlar artık

Olay bence bu . Tahminlerimde de yanılmam genelde 25-26 dolar bazlı zirve kırılınca da neler olabileceğini az çok tahmin ediyordur yatırımcı .dünyada yaşanan para bolluğundan da etkileniyoruz öyle yada böyle .

10.000 küçük yatırımcı ortalama 100 bin TL yatırsa 1 milyar TL eder . Eğer hisseye alış geliyorsa tahtacıda kesemez

Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak .. ben çok olumluyum hayırlısı her şeyin diyelim .

4. Bu telegram grubu linki var mı merak ettim bir arkadaşa bakar çıkarım

5. An itibariyle görünüm olumsuz buradan itibaren satış durup alıma geçilmesi gerekir. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Uzunda beklentisi nasıl olur tartışılır, zaten kısa sürede 70'lerden 160'lara dayanmış bir kağıt. Ama benim gördüğüm şu; twitter ve diğer sayısız mecrada (Telegram gibi) reklamı çok yapıldı. Burada da söyleyenler var aynısını. Hatta kağıdı ky'nin ayakta tuttuğuna inananlar falan var

Muhtemelen reklamını yapa yapa malı çaktılar 150-160'lara kadar. Şimdi biraz enayi tokatlama mevsimi geldi gibi.

Ekran izlemeye gerek yok en az 1 yıl.

1 yıl sonra, 2022'nin başları ya da Haziran'ına doğru bir daha masaya yatırıp bakmalı. O zamana kadar, kendi adıma konuşuyorum; ne satarım, ne alırım, ne izlerim.
    ...

7.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Uzunda beklentisi nasıl olur tartışılır, zaten kısa sürede 70'lerden 160'lara dayanmış bir kağıt. Ama benim gördüğüm şu; twitter ve diğer sayısız mecrada (Telegram gibi) reklamı çok yapıldı. Burada da söyleyenler var aynısını. Hatta kağıdı ky'nin ayakta tuttuğuna inananlar falan var

Muhtemelen reklamını yapa yapa malı çaktılar 150-160'lara kadar. Şimdi biraz enayi tokatlama mevsimi geldi gibi.

Ekran izlemeye gerek yok en az 1 yıl.

1 yıl sonra, 2022'nin başları ya da Haziran'ına doğru bir daha masaya yatırıp bakmalı. O zamana kadar, kendi adıma konuşuyorum; ne satarım, ne alırım, ne izlerim.
    Doğrusu reklamı yatırımcılar mı yaptı yoksa kayyum mu.
    27 ekimde bakın sayın Gülal ne demiş "Bu dönemde ciddi bir sondaj çalışmasına başladık. Rahatlıkla söyleyebilirim ki çalışmalarımız olumlu. Türkiye'nin muhtelif yerlerinde rezervimiz var. Madende işler biraz ağır gidiyor. Geçen yıl itibarıyla 11 ton ürettik, bunu birkaç yıl içinde 15 tona çıkarmanın hesaplarını yapıyoruz. 37 farklı noktada sondaj çalışması yapıyoruz. Kuyularımız açıldı. Bu ara ülkemize müjdeler geliyor, biz de altında müjdeler verebiliriz. Ağrı'da çok güzel bir rezerv bulduk. Bununla alakalı son çalışmalarımız bitti. Önümüzdeki mart-nisan ayı gibi tesisimizin temelini atacağız. İnşallah orada 400- 500 kişiyi de istihdam edeceğiz."
    Müjdeler verebiliriz diyor Ağrı'dan bahsediyor. Demekki müjde ağrı değil. Ciddi sondaj çalışmalarına başladık Rahatlıkla söylüyor çalışmaları olumlu.

Neredeyse dört ay oldu bu olumlu çalışmalardan bi haber gelmedi.
    11 ton dan 15 tona geçiş hedefi. Bunları yatırımcılar mı verdi yoksa kayyum mu?!

Kağıdı ayakta tutan kimdir bilmem ama bence içgüdüsel olarak söylüyorum taliplisi olanlar topluyor olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Watchdog Yazıyı Oku
    Doğrusu reklamı yatırımcılar mı yaptı yoksa kayyum mu.
    Madende işler biraz ağır gidiyor. Geçen yıl itibarıyla 11 ton ürettik, bunu birkaç yıl içinde 15 tona çıkarmanın hesaplarını yapıyoruz. 37 farklı noktada sondaj çalışması yapıyoruz.
    Aslında konunun cevabını, yazının kendi içinde vermişsiniz. Birkaç yıl içinde 15 tona çıkarmanın hesapları.. Mesela, bugün 2021'deyiz, birkaç yıl demek, mesela 3 yıl desek, 2024 yılı.

Peki o halde, geçtiğimiz 2 saatte 145'lerden 138'lere kadar geri gelen kağıt için neden yüzlerce insan ağlıyor Çünkü bunların borsada işi yok. Bunlar ne aldığını, neye yatırım yaptığını bilmeyen, borsa geçmişi olmayan, "Çiftlik Bank'a yatırım yapanların" mantığıyla aynı mantıkta olan, kısa zamanda voleyi vurma heveslisi insanlar. Alıyorlar, iki ayda parayı 5'e katlayacaklarını zannederek ekran izlemeye başlıyorlar. Kısa zamanda voleyi vurma heveslisi insanları, kısa zamanda tokatlar ve geçerler. Bu borsanın kuralı. Bunların borsada yeri yok. Gelirlerse de, kısa zamanda yok edilir giderler. Twitter'a biraz baktım; Kozal'ın 272 tane madeni var zannedenler falan var

Bugün aynısı Sasa'da oluyor. 52'den bütün birikimini yatıran insanlar varmış Adamların borsayla alakası yok geçmişte. Duymuş almış Bir tane yoruma denk geldim; şirket ne hata yaptı da iki günde değerinin %28'ini kaybetti diyor. Yahu değerinin 2-3 katına kısa sürede çıkmış, balon yapmışlar, enayi avlayacaklar, belli. Sormuyor da, bu değerinin niye 2-3 katına çıktı diye, neden düştü diyor Bakın, bu insanlar borsa konusunda daha bebek. 1-2 aydır tanıyorlar borsayı. Malı bunlara çaktılar işte ve bu daha başlangıç.

Geçmişte, Goody bölünmeden önce benzerini duymuştum. Kağıt tavan tavan 70'lere gidiyor, bir tanesi 10 binlerce lot hem bütün parasıyla, hem de açıktan alıyor. Tam zirveden Tabanlar başlıyor tabii, adamlar zirvede öyle bir enayi bekliyor, haberi de yaymışlar, 100 olacak, 300 olacak, mis. Tabanlardan sonra, aracı kurum adamı kredisini kapatmaya çağırıyor, sıfırlayıp gidiyor.

Kozal'da da, her yerden duyuyorum; borsayla alakası olmayan adama 1500 olacak demişler Almış bekliyor.
    ...

Sayfa 69/369 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •