Yazin bile pijamayla uyumak?
Kars'ta falan yaşıyor olmalısınız. İzmir'de yazın Ben dahil burada herkes elinden gelse derisini çıkaracak. Öğrenci iken bazı geceler suyun içinde uyuyordum sırf serin olsun diye. Kışın da küveti doldurup içinde uyuduğum oluyordu bazen 🙂. şimdi faturayı tek başıma ödeyince bu şımarıklıkları yapamıyorum artık.
Benim sadece ellerim ve ayaklarım üşür. Onun dışında soğuğa karşı acayip dirençliğimdir. deli olduğumu düşüneceksiniz Ama şu anda balkonun kapısı açık. Hatta hiç kapatmıyorum o kapıyı. Ayaklarım için peluş terliklerim var, bayağı sıcak tutuyorlar. Sıcak yerde uyuyamam mesela, soğuk olmalı ve üstünde bir tane battaniye olmalı (bayağı kalın bir battaniye), bir tane ayağım da battaniyenin kenarından dışarı çıkmalı ya da soğuk duvara dokunmalı.
Internet hala düzelmedi için eve geldiğimden beri Kemal Sunal film izliyorum. Şu an 2inci defa Tokatçı başladı. Bir buçukta bitecekmis. O saate kadar çay içeceğim.
Yarınki antrenman da ağır olacak. Dolayısıyla yarın ölü gibi olacağım. Bugün çok yorgun değilken biraz keyif yapmak istiyorum.
Uyuyunca sanki hayatımdan bir kısmı israf etmiş gibi hissediyorum. O yüzden olabildiğince uyanık kalıp hayata daha çok doymak istiyorum.
Hayatta iyi insanlar var ve sansliysak karşılaşıyoruz. Ben reel hayatımda iyi bir insan tanıdım. Gerçek bir iyi.. Ve ciddi ciddi bir melek oldugunu düşünüyorum.. İlk defa böyle oldum.. Tarifi imkansız duygular icerisindeyim![]()
Uzun bir müddet olmayacağım.. Belki de hic.. Herkese mutluluklar..
Zamana değer katmaniz dilegiyle![]()
Sn boymatli teşekkür ederim dusunceleriniz icin. Sizin için tekrar giriş yaptım. Sevildiğinizi bilin
Arada uğrarım elbette.. Ama boyle sık değil.. Reel hayatımda Allah gönlüme göre birseyler verdi.. Mucize gibi.. Insanin basina ne istiyorsa o geliyor ya.. Vallahi bak.. Bende hep öyle oldu..
Günleriniz güzel gecsin..
Sevgiler![]()
Yer İmleri