ooo!
Eski tüfekler de yaşıyormuş
İyi yıllar dilerim![]()
ooo!
Eski tüfekler de yaşıyormuş
İyi yıllar dilerim![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Türkiye'nin Kamu Brüt İç Borç Stoku 3.Çeyrekte 782.9 milyar TL (önceki: 754 milyar TL)
[emoji419]Kamu Brüt Dış Borç Stoku 3.Çeyrekte 563.5 milyar TL (önceki: 568 milyar TL)
[emoji419]Kamu Brüt Toplam Borç Stoku 3.Çeyrekte 1 trilyon 346.5 milyar TL (önceki: 1 trilyon 323 milyar TL)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*bağdat'ta abd büyükelçilik binasında personel ve büyükelçi tahliye edildi-ırak dışişleri yetkilileri
*ıraklı protestocular, abd'nin bağdat büyükelçiliği binasının duvarını ateşe verdi-cnn türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : “2020, verdiğimiz mücadelelerin, yaptığımız fedakârlıkların, harcadığımız emeklerin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacaktır.
Iraklı protestocular ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği binasını basarak içeri giriyor /AA
*bağdat'taki abd büyükelçiliği işgal edildi-ntv
İYİ YILLAR![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri