Sayfa 691/1223 İlkİlk ... 1915916416816896906916926937017417911191 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,345
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    31 Ağustos'a kadar 'içeriden bilgi edinerek hisse alımı' yapılması suç olmayacak,
    31 Ağustos'dan sonra suç olacak!!!

Tüm suçlar için böyle zaman dilimleri olacak herhal!!
    Köprüden önce son çıkış tren frensiz şekilde 200km hızla hedefe yol alıyor...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2. ASGARİ ÜCRET DOLAR KARŞISINDA YÜZDE 21 ERİDİ
    "Bekar ve çocuksuz bir asgari ücretlinin 2018deki aylık net geliri, 1.603 Türk Lirası. Bu yıl başında dolar kuru 3,78 TL idi. Yılın ilk günlerinde asgari ücreti 424 dolara denk düşen bir asgari ücretlinin bugünkü maaşı yüzde 21 eriyerek 331 Amerikan Dolarına kadar düştü."

Teknoloji şirketlerimize İmamÖğrenci altyapısı sunarak dünyada rekabet edemeyeceğimiz belli oldu..... Geleneksel çözüm kendini seve seke kabul ettirecek;
    Ücretler döviz cinsinden düşürülerek rekabet edeceğiz..

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-422358

SPK'dan piyasa bozucu eylemlerle ilgili düzenleme
    SPK, cezai müeyyide gerektiren, 'içeriden bilgi edinerek hisse alımı' yapılmasına dair düzenlemeyi 31 Ağustos'a kadar kaldırdı.

Dünyanın her tarafında piyasaların işleyişini bozan ve haksız kazanç temin edilmesine yol açan 'en büyük suç' olarak kabul edilen ve çok ağır cezalar şeklinde müeyyidesi olan bir suçu, 'insider trading'i suç olmaktan çıkarmak inanılır gibi değil.
    Böyle haksız rekabetin legalleştirildiği bir piyasaya ne yabancı fonlar gelir,ne de yerli yatırımcı sayısı artar.
    Deniz üstad, sadece yabancılar değil, bizdeki yatırımcıları da piyasadan uzaklaştırabilir.

İyi bilanço ve iyi haber yollayan hisselerde alim yapıyordum, simdi nasıl alim yapayım, patron, muhasebeci, yakınları vs herkes çekinmeden önceden almış olacak.

Ben alıp neden tuzağa düşeyim? Benim işimi de ticaretimi bozmuş oldular.

Gelişmeleri, bilgili, tecrübeli kişiler yorumlasın.

Akşama kadar boş mesaj atan, işi gücü olmayan cahil takımı milleti yanıltmasın, bunların sözlerini ciddiye almayın.
    Zor dönemlerden geçiyoruz, daha da zorlaşacak gözüküyor.

Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Deniz üstad, sadece yabancılar değil, bizdeki yatırımcıları da piyasadan uzaklaştırabilir.

İyi bilanço ve iyi haber yollayan hisselerde alim yapıyordum, simdi nasıl alim yapayım, patron, muhasebeci, yakınları vs herkes çekinmeden önceden almış olacak.

Akşama kadar boş mesaj atan, işi gücü olmayan cahil takımı milleti yanıltmasın, bunların sözlerini ciddiye almayın.
    Haklısın.İyi bilanço ya da haber geleceğini önceden bilme imkanına sahip olanlar hisseyi satın alırlar,bilanço ya da haber duyurulunca da,buna gelen küçük yatırımcıya satar havadan ve haksız kazanç sağlarlar.Ben haberi okurken gözlerime inanamadım,bunun piyasaların temeline balyoz ile vurmaktan bir farkı yok,hiç bir şekilde sığınabilecek mazeret de yok,yatırımcının piyasaya güvenini yerle bir ediyorlar..

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-422358

SPK'dan piyasa bozucu eylemlerle ilgili düzenleme
    SPK, cezai müeyyide gerektiren, 'içeriden bilgi edinerek hisse alımı' yapılmasına dair düzenlemeyi 31 Ağustos'a kadar kaldırdı.

Dünyanın her tarafında piyasaların işleyişini bozan ve haksız kazanç temin edilmesine yol açan 'en büyük suç' olarak kabul edilen ve çok ağır cezalar şeklinde müeyyidesi olan bir suçu, 'insider trading'i suç olmaktan çıkarmak inanılır gibi değil.
    Böyle haksız rekabetin legalleştirildiği bir piyasaya ne yabancı fonlar gelir,ne de yerli yatırımcı sayısı artar.
    Ne acıklı bir hale geldi ülke. Bu şimdi çözüm üretmek mi oluyor. Sistemin birkaç sağlam çivisi vardı onları da söküyorlar.
    Allah akıl fikir versin.

6.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku

Konuya şöyle bakalım
    Mevcut durumda insider trading başka hesaplar üzerinden alım satım yapılarak zaten yapılıyor buna engel olmak zor , hatta bir çok kağıtta alanen haraketler olup , sonra haber düşmesi bu değil mi ...

İşin ilginç yanı ;

Bu yasağı niye 45 gün süre ile kaldırıyorlar .
    Şirket ortakları , çalışanlar iç bilgiye ulaşanlar ALIM yapsın diye ..
    Peki bu alanlar satamıyor mu ?

Şu an hangi dönemdeyiz . Bilançolar gelecek .. Ortam çok daha spekülasyon ve manipülasyon a daha açık ..

Haftaya bazı kağıtlarda yükseliş gördüğümüz Zaman diyecez ki Ahaaaaa bunun bilançosu iyi gelecek , ya da haber gelecek ...

SPK nin bu kararı niye aldığı ilginç .. Sanırım 31 ağustosa kadar göreceğiz işlemlerde

7. Acaba diyorum bunlar şirket ortaklarına patronlara falan hisselerine sahip çıkın alın , geri alım yapın falan mı dediler .
    Bizim uyanık patronlar da insider kurallarını gevşetin falan mı dedi
    Aklım almıyor

8. Serbest piyasada Anlamsız yasak yasak değildir

Sadece fırıldak örtüsü olur

Çekersin örtüyü olur biter

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 691/1223 İlkİlk ... 1915916416816896906916926937017417911191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •