Sayfa 691/769 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741 ... SonSon
Arama sonucu : 6146 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kime göre beklenen enflasyon yönetene göremi,
    Bu sorunun cevabı evet. Yöneten kurumların beklentisine göre.

realiteyi görmek lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu sorunun cevabı evet. Yöneten kurumların beklentisine göre.

realiteyi görmek lazım.

Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    4s
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

"Doğurganlık hızımız düştü."

realıte ve enflasyon bu insanlar sadece nefes alsın diye dünyaya çocuk getirmiyor .
    demekki yönetemiyorsun toplumun her yerinden şikayetler varsa
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tokatlı hoş geldin..

gel sana bi short yapalım bugün
    Eyvallah Ozan......... ben viop bıraktım.. Aileme söz verdim....bu işte artık yokum.....hayat kısa.... ..bu arada vade sonu olması hesabı ile gelgel yaptıklarını görüyorum.....viop 30 zirveleri zorlar Cuma günü akşamına kadar.....Bol kazançlar..
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bak eşşeğe salih abi
    Bozkurt reisim hünkârıma bakarak niye o kelimeyi zikrediyon bir şey mi anlatıyon. Tmm Bremen mızıkacıları filmini çekiyoruz. Reis rolünü özümsemek için sürekli replikleri çalışıyor rolünü yaşıyor reisim hünkârım

5. Yılmaz Tunç: "Özgür Özel’e tavsiyemiz, sakince yolsuzluk soruşturmalarının sonucunu beklemesidir.

Aksi takdirde; Kemal Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyen, rüşvet çarkına sessiz kalan zihniyetin son temsilcisi ünvanıyla yok olup gidecektir."Baybay bay kemalci oldular.demekki neymiş meral gibi kemal de akp li reisçi kim tutar be

6. Tiyoyu verdi
    Bremen mızıkçılık
    Reisim hünkârım
    Film çekiyoruz

Üçü aynı cümlede ise Ayasofya dayu şortları çekmiş demektir işci abi kaç garaoğlanları salıcak bu
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    4s
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

"Doğurganlık hızımız düştü."

realıte ve enflasyon bu insanlar sadece nefes alsın diye dünyaya çocuk getirmiyor .
    demekki yönetemiyorsun toplumun her yerinden şikayetler varsa
    Nüfusun %97 si kentli olmuş. Kentli nüfus yükseldikçe doğurganlık düşer bu bir gerçektir. Hiçbir sorunu çözmeyi bilmedikleri için bu sorunu da kadınlar doğurmuyora , lgbt artıyora falan bağlıyorlar.
    Köyde insanlar neden yaşamıyor, oraları nasıl cazip ve yaşanabilir yaparıza odaklanmaları lazım. ülkedeki her konu yapısal probleme dönüşmüş ama 25 yılda hiçbirini çözmemişler, bir de sanki onlar yönetmiyormuş gibi konuşup duruyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tiyoyu verdi
    Bremen mızıkçılık
    Reisim hünkârım
    Film çekiyoruz

Üçü aynı cümlede ise Ayasofya dayu şortları çekmiş demektir işci abi kaç garaoğlanları salıcak bu
    Yok yok ben sekiz dokuz filmi çekiyorum cariye bulamadılar. Sen cariye ol dediler bana tek jön var dediler koloni halinde dublör mü ne bunlar anam öldürecek bunlar beni.

Sayfa 691/769 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •