Sayfa 695/999 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop - XXV

1. bankalar problemlı... sırf kamular degıl ozellerde de ne kadar sıkıntı var pek bellı degıl... bu sene 2 buyuk zararlı ıslemım vardı, bırı garan'da dıgerı ak'da... 2 haftadır ıyı duruyorlar ama yıne guvenemıyorum... yabancı gırısı gorsem kaşınıp yıne garan alırım belkı bıraz, elımdekılerden sattıgım olursa..

ama aselsan olsun tcell olsun kozal olsun hepsı zırve tazeledı bu sene, kamuysa ılla surunecek dıye bır sey de yok yanı... benım vadelı hısse portfoyumde %20-25 cıvarı var kamular, makul hedef fıyatlara yukselsın ufak ufak bana yeter...

%50 hısse %50 dolar.. cok temız ve duzenlı getırı vermeye devam edıyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ülkenin yüzde 80 i böyle olursa kime ne faydası olur demişsiniz de ..
    Demekki çoğunlukdalar..
    Hayır azınlıkda olsalardı evet geri kalana zararları olurdu da..
    Kendi kendilerine mi zararları oluyor o zaman..

Benim gözlemim..
    Milletin keyfi yerinde..
    Pandemi mandemi birde biraz evet maaşlar reel olarak azaldı diyecem de , aslında hafiften normalde döndü..
    2018 dolar zıplamasına ve enflasyonun kudurmasına kadar ay sonu artık kalan parayı çarçur eden çok kişi tanıyorum..
    Onlar şimdi çarçuru kestiler mesela..
    kendine zararları olmuyor.

ben çalışıyorum 3 bin tlye

öbür tarafta oturduğu yerden 5-10 bin tl alan 10 binler var.

basıyor parayı istediğine veriyor senin benim çalışmamda anca karın tokluğuna

şuan çarçur eden kesim yalaka hırsız ve biatçılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Arkadas var battı geçen gördüm ne yapıyorsun dedim borsacı oldum diyor. Sen ne anlarsın borsadan dıyorum anlamayacak ne var dıyor. Berbere giriyorum tkuru dan konusuluyor. Kuyumcu arkadasın yanına gidiyorum içeri gelen 50 yaslarında iki kadın borsadan konusuyor. Kagıt söylüyor kımden duydunuz bu kagıdı dıyorum kuaförüm söyledi diyor.

Benım gözlemlerim bunlar 1.7 milyon yerli yatırımcı varmıs. Bilinçsiz ne yaptıgını bilmeyenlerle dolu geçen cafede oturuyorum biri diğerine borsa öğretiyor oda baslayalı 3 ay olmus.

Burda asıl olan soru şu borsa ucuz olabilir ancak bukdr kolaymı bu işler. En son 2000 yılı furyası gibi görünüyor. 2001 de kuyumcu dükkanı satıp faize yatıran gördüm. İnsanlar akın akın kosuyordu.

Çok olan yerden hayır gelmez evet bazı hisseler çok güzel ama bu tablo beni ürkütüyor. Son bir feci dipmi diye sormadan edemıyorum. Bunlar gitmeden nasıl niye yükselsin bu borsa

4. Varlık fiyatları bukdr artmısken bist de ki şirketlerin 10 yıl oncesı tl bazlı fiyatlarda olması dolar bazında 5 de 1 fiyatlarda olması daha nereye düşecek dedirtiyor insana. Ancak bu kuru kalabalık dağılmadan da bunları nıye zengın etsınler kredi ceken gelmıs borsaya

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku

Arkadas var battı geçen gördüm ne yapıyorsun dedim borsacı oldum diyor. Sen ne anlarsın borsadan dıyorum anlamayacak ne var dıyor. Berbere giriyorum tkuru dan konusuluyor. Benım gözlemlerim bunlar 1.7 milyon yerli yatırımcı varmıs. Bilinçsiz ne yaptıgını bilmeyenlerle dolu geçen cafede oturuyorum biri diğerine borsa öğretiyor oda baslayalı 3 ay olmus.

Çok olan yerden hayır gelmez evet bazı hisseler çok güzel ama bu tablo beni ürkütüyor. Son bir feci dipmi diye sormadan edemıyorum. Bunlar gitmeden nasıl niye yükselsin bu borsa
    onların gırdıklerı tkuru mkurular zaten yukseldı... daha nereye yukselecektı tkuru...
    yukselmeyenler o güruhun gırmedıklerı....
    sor bakalım o berberde markette garanti-akbank-koc holdıng alan var mı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Dün narenciye bahçesinde fazlalık olan fidanları kestirdim, 2 Oduncu ustasıyla biraz sohbet ettik.

Sigortalarının olmadığını günlük yevmiyeci olarak çalıştıklarını 30 yaşındaki adamın 2, 37 yaşındakinin de 7 çocuğu varmış.

Tehlikeli iş yapıyorsunuz nasıl sigortanız olmaz dedim, hem gelecekte emekli olamayacaksınız bu durum vahim diye üsteledim,
    aldığım cevap zaten başımıza bir şey gelse özel hastane kabul etmiyor, ancak devlet hastanesine gidebiliriz bizim yeşil kartımız var sağlıktan bedava faydalanıyoruz yaşlandığımız da ise 65 yaşında yaşlılık maaşı alacağız bu bize yetiyor Sigortalı olmaya gerek yok zaten kendileri de talep etmiyorlar.

Tarım sektöründe çalışan emekçi insanların büyük çoğunluğu bu durumda.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    borsanın .oku çıktı.

ihale alan kar açıklayan hisse alıyorsun zarar ediyorsun.
    kapısında kilit olan şirket kendini 10'a katlamış onu alayım diyorsun elinde kalıyor.
    paran erimiş tüm verilerin yalan işsizlik tavan borç batağındasın short açayım diyorsun bir yalan haber ile seni zarara uğratıyorlar.

temel teknik oyuncak olmuş.

borsa yalan dolan olmuş

2 gerçeği söyleyeyim diyorsun yalancıya yalancı hırsıza hırsız diyelim yani yok dine siyasete giriyorsun oluyor.

değerli forumdaşlar olmasa ne borsa ne ekonomi nede yalaka şaklabanlar için buraya girmem.
    Ya ters manyel verenler,
    korku dağlarının bekçileri,
    fareli köyün kavalcıları...
    Homo homini lupus est.
    İnsan insanın kurdudur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Dolara yurtici talep geliyor sözlü yönlendirme yapılsa mesela 7.78 den rahatça dolar alındığında çıkıp yetkili faiz artıracağız haziriz düşünüyoruz diyebilse alan adamın elleri titrer

Sayfa 695/999 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •