Sayfa 696/919 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Son 5 senede, dövizin yani doların enfalsyonu benim hesalapdığım kadarıyla yüzde 50 leri buldu.

2023 yılı 10 doların 5 sene önceki karşılığı , 13 milyon dolar falan.

Yani 5 sene öncenin 13 milyon doların alım gücü şimdi 20 milyon dolar oldu, doların enfalsyonu nedeniyle.

Seyyar tezgahçılıkta olamazsınız siz , Sizden bi cacık olmaz.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    "2023 yılı 10 doların 5 sene önceki karşılığı , 13 milyon dolar falan." bu cümleyi yanlış yazmışım.

10 dolar nerden çıktı amnqyum .

Vallahi ,Spek Bey bende ne akıl ne psikoloji bıraktın .

HIRSIZLAR sizin yüzünüzden psikolojim bozuldu. Bu hissede yapılan böyle devasa bir soyguna hangi küçük yatırımcının psikolojisi dayanabilir ki zaten? Benim psikolojim dayanamadı , bozuldu psikolojim.

HIRSIZLAR , AHLAKSIZLAR.

Neyse..Yukardaki cümlenin doğrusu şu aşağıdaki şekilde olacaktı..

2023 yılındaki 20 milyon doların, 5 sene önceki karşılığı , 13 milyon dolar falan.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 27-05-2023 saat: 04:24.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    baskılanan dolar bugün bankalarda fiyatlamarda 20 tl de geçti. Anlık 19,84 tl

Ayrıca seçimleri cumhur ittifakı yüzde 90 olarak garantiledi bence. Dolayısıyla haftaya pazartesi gününden itibaren kısa vadede dolar tl nin 25-30 tl ye yükselmesini . Sonra da uzun vadede yükelişini devam ettirmesini..

Yıllık ortalama yüzde 50 enflasyonun 5 sene sürmesini bekliyorum, yani bi sonraki seçimlere kadar ,5 sene boyunca yıllık ortalama yüzde50 enflasyon bekliyorum. Bist100 ün de 5 sene boyunca enfaşlsyon kadar yükselmesini bekliyorum.

Seçimleri , az bi ihtimalle eğer seçimleri Milllet ittfika kazanırsa Bist100 de ralli olmasını ve dolar tl nin de yatay bi seyir bekliyorum 5 sene. ( Bunu daha önce yazmıştım zaten... yani Mllet ittifakının kazanması halinde BİST100 beklentilerimi yazmıştım daha önce )

ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

Seçimler biti.

baskılanan dolar, hergün olduğu gibi bugün de gıdım gıdım yükseliyor anlık 20,07 oldu..

Kısa vadede doların 30 lara gelmesini ( 5-6 ay içinde)

Bist 100 ün ise enflasyon kadar yükselmesini bekliyorum , 5 sene boyunca

Asgari ücretin ise temmuzda minimum 10 bin tl, yıl sonunda 15 bin lira olmasını bekliyorum.

2021 yılında 2800 liraydı asgari ücret.

ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

Son düzenleme : lionnes1; 29-05-2023 saat: 12:36.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2016 Sasa piyasa değeri 1 milyar tl..

2023 Sasa piyasa değeri 250 milyar tl

Sasa anlık yükseliş yüzde 7 .Sadece bir güne piyasa değeri 17 milyar tl artmış . Sizin şirketi ise 25 kez satın alır bir günlük yükselişle .

Ulan sizin yıllardır milleten , yatırımcılardan çaldığınız milyon tl leri , Erdemoğlu için çerez parası .

Erdemoğlu ile sizin aranızdaki fark;

Erdemoğlu işine gücüne odaklanarak milyar tl leri kazanıyor,

Siz ise , borsadan nasıl milleti çarparım da üç beş milyon tl daha kazanırımın peşindesiniz. HIRSIZLAR.

twittera da yazıyorum HIRSIZLAR diye.. sizin ne mal olduğunuzu herkes görsün

Sasa hissesi, seçim öncesi olduğu gibi , seçim sonrası da 280 milyar tl küsürlük piyasa değerinde olmasına rağmen , ralli yapmaya devam ediyor.

Anlık yüzde 7 şu an SASA hissesi.

Erdemğlu istese, siizn şirketi 30 kez satın alır bu bir günlük kazandığı değerle SASA nın.

AHLAKSIZ, HIRSIZLAR sizi.

OPERASYONCU AHLAKSIZ HIRSIZLAR.

4. Morgan Stanley'den TL analizi: Kur yıl sonu 28 seviyesini görebilir

https://www.ekonomim.com/kuresel-eko...-haberi-696095

Morgan stanley yıl sonunda , yani 6 ay sonra 28 tl bekliyormuş dolar kurunu..

Ben bunları çok daha önce yazdım Morgan efendi ..

5. Baskılanan dolar kuru anlık 20,10 lira..

yazıyla yazayım bi de..

20 lira on kuruş ..

Hissedeki soygunculara sözüm .. ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

6. son 2 senede enflasyon uçmuş her şeyin fiyatı en az 5 kat artmış , önümüzdeki 5 sene için de yıllık ortalama yüzde 50 enflasyon bekliyorum her sene , Cumhur ittifakı ekonomik politikları sebebiyle .

Dolar uçmuş , önümüzdeki 5 sene için tahminim , cumhur ittifakının ekonomik politikları sebebiyle .
    enflasyonun sürekli yüksek kalacağı ve bu sebeble dolar kurunun sürekli artacağı..

BİST100 ise son 2 senede , üç buçuk kat armış , bazı hisseler 5 kat kOÇ HOLDİNG SAHOL ŞİSE FROTO gibi ... bazıları ise 10 kat artmış DOAS THYO SASA HEKTS gibi .. Ve bu hisseler öyle bilinmedik, spek veya piyasa değeri az olan hisseler de değiller , herkesin bildiği devasa şirketler bunlar.

Bu hissedeki soyguncu yaratıklar ise doymadı çalmaya çırpmaya yıllardır.

AHLAKSIZ HIRSIZLAR SİZİ.

Ama her ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

HIRSIZLAR

Son düzenleme : lionnes1; 29-05-2023 saat: 16:30.

7. Baskılanan dolar kuru anlık 20,45 lira..

bi de yazıyla yazayım..

20 lira 45 kuruş..

Benim beklentim , Doların her gün gıdım gıdım tırmanarak, sene sonuna doğru yani 6 ay içinde 30 liralara kadar çıkması .

2018 yılında dolar kuru seçim sonrası 5 liraydı ortalama https://tr.euronews.com/2018/06/25/s...lumlu-etkiledi

yani 5 senede, 2018-2023 arası dolar 4 kat arttı .Önümüzdeki 5 sene için de aynı artış oranını bekliyorum. 2028 yılına kadar dolar kurunun 4 çarpı 20 liradan 80 lira olmasını bekliyorum.

Hissedeki Soygunculara ise sözüm .. ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

HIRSIZLAR

Son düzenleme : lionnes1; 31-05-2023 saat: 00:34.

8. Baskılanan dolar kuru anlık 20,60 lira..

bi de yazıyla yazayım..

20 lira 60 kuruş..

Benim beklentim , Doların her gün gıdım gıdım tırmanarak, sene sonuna doğru yani 6 ay içinde 30 liralara kadar çıkması .

2018 yılında dolar kuru seçim sonrası 5 liraydı ortalama . https://tr.euronews.com/2018/06/25/s...lumlu-etkiledi

yani 5 senede, 2018-2023 arası dolar 4 kat arttı .Önümüzdeki 5 sene için de aynı artış oranını bekliyorum. 2028 yılına kadar dolar kurunun, 4 çarpı 20 liradan 80 lira olmasını bekliyorum.

Ayrıca enfalsyonun artış hızının dolardan çok daha fazla olacağını bekliyorum önümüzdeki 5 sene. Çünkü doların sürekli baskılanmasını bekliyorum. Yani dolar 4 kat artarken, enflasyonun da 2028 yılına kadar 5-6 kat falan artmasını bekliyorum.

Zaten her şeyin fiyatının son 2 senede minimum 5 kat artmış, kıyma ,et, ev fiyatları, kiralar, faturalar , telefon , elektronik eşyalar vs. İşte tüm bu artışların üzerine 2028 yılına kadar 5-6 kat daha artış bekliyorum her şeyin fiyatında.

mesela, 2 sene önce 60 lira olan kıymanın kilosu şu an 300 lira oldu . 2028 yılına kadar ise kıymanın kilosunun da 300 lira çarpı 6 = 1800 lira olmasını bekliyorum .

Ayrıca Asgari ücretin de 2027 yılı sonu veya 2028 yılında 50-60 bin lira falan olmasını bekliyorum.

2 sene önce 1 kilo kıymanın fiyatı 60 lirayken, yani 2021 yılında , asgari ücret 2800 liraydı .

Hissedeki Soygunculara ise sözüm .. ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

HIRSIZLAR

Son düzenleme : lionnes1; 31-05-2023 saat: 01:04.

Sayfa 696/919 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •