Sayfa 694/919 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku

13-14 ocak 2021 fiyatlarında şu anda. Fikir yürüttükçe elim ayağım titriyor sövmek istiyorum.... Töbe töbe...

...

13-14 2021 fiyatlarında da değil sayın Yıldız Tozu , çoookkkk daha da aşağılara düşürdüler.

13-14 ocakta dolar kuru 7,50 liraydı. Anlık baskılanmış dolar kuru 19,80 . Üstelik son 2 senede her şeyin fiyatı 5 kat arttı . Enflasyon ,dolardan daha fazla arttı bu süreçte. Kıymanın kilosu bile 300 lira oldu. Ocak 2021 yılında kıymanın kilosu 60 lira falandı . Ev fiyatları minimum 5 kat arttı, kiralar uçtu, araba fiyatları uçtu. Her şey 5 kat arttı .

Bi de hesabı öyle yaptığınızda, üstüne basılanmış doları , üstüne dolarında kendi enflasyonunu koyduğunuzda , bu HIRSIZLAR , hisseyi halka arz fiyatına yani 12 sene öncesine düşürdüler.

Öylesine çete, öylesine DOYUMSUZ HIRSIZ bunlar.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    13-14 2021 fiyatlarında da değil sayın Yıldız Tozu , çoookkkk daha da aşağılara düşürdüler.

13-14 ocakta dolar kuru 7,50 liraydı. Anlık baskılanmış dolar kuru 19,80 . Üstelik son 2 senede her şeyin fiyatı 5 kat arttı . Enflasyon ,dolardan daha fazla arttı bu süreçte. Kıymanın kilosu bile 300 lira oldu. Ocak 2021 yılında kıymanın kilosu 60 lira falandı . Ev fiyatları minimum 5 kat arttı, kiralar uçtu, araba fiyatları uçtu. Her şey 5 kat arttı .

Bi de hesabı öyle yaptığınızda, üstüne basılanmış doları , üstüne dolarında kendi enflasyonunu koyduğunuzda , bu HIRSIZLAR , hisseyi halka arz fiyatına yani 12 sene öncesine düşürdüler.

Öylesine çete, öylesine DOYUMSUZ HIRSIZ bunlar.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Doğru söylüyorsunuz. Zaten dolar bazlı baksam serum takmam lazım. Kalp krizi geçiririm... Böyle ****** spekle biz baş edemiyoruz ky olarak. Ortalıkta saldım çayıra mevlam kayıra
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. 2016 Sasa piyasa değeri 1 milyar tl..

2023 Sasa piyasa değeri 250 milyar tl

Sasa anlık yükseliş yüzde 7 .Sadece bir güne piyasa değeri 17 milyar tl artmış . Sizin şirketi ise 25 kez satın alır bir günlük yükselişle .

Ulan sizin yıllardır milleten , yatırımcılardan çaldığınız milyon tl leri , Erdemoğlu için çerez parası .

Erdemoğlu ile sizin aranızdaki fark;

Erdemoğlu işine gücüne odaklanarak milyar tl leri kazanıyor,

Siz ise , borsadan nasıl milleti çarparım da üç beş milyon tl daha kazanırımın peşindesiniz. HIRSIZLAR.

twittera da yazıyorum HIRSIZLAR diye.. sizin ne mal olduğunuzu herkes görsün

4. Ama şu kesin ki, isterse 10 sene süründürün hisseyi , alacağımı almadan çıkmaycağım bu hisseden.

İsterse ebenzin amnaa kadar düşürsünler hisseyi, alacağımı almadan çıkmaycağım bu hisseden.

Son düzenleme : lionnes1; 23-05-2023 saat: 13:53.

5. Kron, siber güvenlik ve telekom çözümlerini Gitex Afrika'da sergileyecek

İSTANBUL (AA) - Kron, ileri teknoloji yazılım çözümlerini 31 Mayıs-2 Haziran 2023'te
    Fas'ın Marakeş kentinde gerçekleşecek GITEX Afrika fuarında sergileyecek.
    Şirketten yapılan açıklamaya göre, Afrika kıtasının en kapsamlı etkinliği olarak
    ilk kez düzenlenen fuarda, Kron, ayrıcalıklı erişim yönetimi (PAM), uzaktan erişim
    yönetimi gibi ileri teknoloji kimlik ve erişim yönetimi çözümlerini sergileyecek.
    Ayrıca Kron, veri güvenliği çözümleri arasında yer alan veri tabanı erişim
    izleme, veri tabanı güvenlik duvarı ve dinamik veri maskeleme yazılım ürünleriyle
    CG NAT Log'lama, observability pipeline, servis orkestrasyonu ve AAA çözümleri
    gibi telekom ve veri yönetimi çözümlerini de tanıtacak.
    Yazılım çözümlerini, işletmelere ve kuruluşlara verilerini korumada, ağlarını güvende
    tutmada ve kullanıcı kimliklerini verimli bir şekilde yönetmede yardımcı
    olmak üzere tasarlayan Kron, GITEX Afrika'ya katılarak potansiyel müşteriler ve
    ortaklarla bağlantı kurmayı, çözümlerini sergilemeyi ve Afrika teknoloji pazarı
    hakkında değerli bilgiler elde etmeyi hedefliyor.
    3 gün boyunca gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar, Kron çözümlerine, salon 7'de
    bulunan 7B-60 numaralı standı ziyaret ederek ileri teknoloji çözümler hakkında
    daha fazla bilgi edinebilecek ve Kron temsilcileriyle buluşabilecek.
    Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Üst Yöneticisi (CEO) Mete Sansal, GITEX
    Afrika'ya katılarak çözümlerini bölgedeki potansiyel müşterilere tanıtmayı amaçladıklarını
    belirterek, "İşletmelerin ve kuruluşların en önemli güvenlik ve veri
    yönetimi sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için tasarlanan çözümlerimizin
    Afrika pazarında önemli bir fark oluşturabileceğine inanıyoruz. Bu çerçevede
    etkinlik katılımcıları, iş ortakları ve müşterilerle buluşmayı hedefliyoruz." ifadelerini
    kullandı.

Bu haber geldiydi...

6. Genel müdür hisse alıp satma işlerini iyi beceriyor .. sanırım 1,5 sene önce falan hisse almıştı.Daha 2 sene dolmadan , aldığı hisseleri satmış ( 1 ay önceki KAP genel kurulda hisseleri gözükmüyordu o sebeble böyle düşünüyorum)

Şimdi de gelmiş afrika pazarı falan diyor.. madem o kadar afrika pazarı güzellemesi yapıyorsun , hisseleri neden sattın demezler mi adama ?

yıllardır söylediğiniz amerika avrupa pazarına ne oldu?

Sonuç hüsran oldu yıllardır . Yıllardır adam akıllı bi sözleşme imzalmadınız amerika ve avrupada.

Şimdi de afrika pazarına geçtiniz?

yakında ,gezegenler mars, jupiter ,saturn pazarına geçip ordan sıfır sonuç la dönmeyin sakın haa.

Neyse, Her ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

Son düzenleme : lionnes1; 24-05-2023 saat: 04:54.

7. baskılanan dolar anlık 19,90 tl

Seçimlere 4 gün kaldı...

Seçimleri cumhur ittifakı yüzde 90 olarak garantiledi bence. Dolayısıyla haftaya pazartesi gününden itibaren kısa vadede dolar tl nin 25-30 tl ye yükselmesini . Sonra da uzun vadede yükelişini devam ettirmesini..

Yıllık ortalama yüzde 50 enflasyonun 5 sene sürmesini bekliyorum, yani bi sonraki seçimlere kadar ,5 sene boyunca yıllık ortalama yüzde50 enflasyon bekliyorum. Bist100 ün de 5 sene boyunca enfaşlsyon kadar yükselmesini bekliyorum.

Seçimleri , az bi ihtimalle eğer seçimleri Milllet ittfika kazanırsa Bist100 de ralli olmasını ve dolar tl nin de yatay bi seyir bekliyorum 5 sene. ( Bunu daha önce yazmıştım zaten... yani Mllet ittifakının kazanması halinde BİST100 beklentilerimi yazmıştım daha önce )

ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

8. Insider, 121 milyon dolar yatırım alarak unicorn oldu

https://webrazzi.com/2022/02/28/insi...-yatirim-aldi/

Insider Ortağı ve Türkiye Satış ve Büyümeden Sorumlu Direktörü Ali Can Kamiloğlu "105 milyon dolarlık bu yatırımı, Türkiye ve diğer ülkelerdeki şirketlerin satın alınmasında değerlendireceğiz.

İnsider , geçen sene unicorn olmuştu, 120 milyon dolar yatırım alarak .İnsider yine yatırım almış 105 milyon dolar, bu parayı da Türkiye ve diğer ülkelerdeki şirketlerin satın alınmada kullaanacaklarmış..

https://webrazzi.com/2023/05/24/insi...ampaign=buffer

İnsider yöneticlerine sesleniyorum , bu şirketi 30 milyon dolara satıyorlar... alsanıza bu şirketi . Ya da seçimleri bekleyin seçimlerden sonra dolar 30 tl olunca, 20 milyon dolara iner şirketin değeri, o zaman da satın alabilirsiniz...

bu becerizksizler bi türlü beceremedi büyütmeyi şirketi yıllardır, oyalamaca , hayal satmaktan başka bi şey yapmadılar. Eğer alırsanız da ilk yapacağız iş , satış pazarlama ekibinin hepsinin tazminatı verip kovmak olsun. Yepyeyi satış pazarlama ekibi kurun , bu da benden size bi tavsiye.

Her 2 senede bir ağrı everest dağları çiziyorlar.... yükseltip paraşütüsüz indiriyorlar hisseyi. Sürekli aynı taktiği yapıyorlar. 2 Sene diplerde bekletiyorlar.. ağrı everest dağları çiziyorlar 2 senede bir.

Son düzenleme : lionnes1; 24-05-2023 saat: 15:25.

Sayfa 694/919 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •