Sayfa 695/919 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Bankalararası piyasada dolar/TL 19.89 seviyesinden işlem görürken bankalarda ise yaklaşık 21.40 seviyenden satıldı

https://gazeteoksijen.com/ekonomi/do...irmandi-179382

Bugünü saymaksak , Seçimlere son 3 gün ..

Baskılanmış doların gerçek değeri Pazartesi gününden sonra ortaya çıkacak. Enflasyonun , kim kazanırsa kazansın en az 2 sene çok yüksek kalacak olması sebebiyle , doların 20 tl veya biraz altına gelmesi bana göre imkansız. Millet ittfikaı kazanırsa 20-25 tl olabilir uzun yıllar boyunca. Seçimleri Cumhur ittifakı kazanırsa hızlıca 30 lara gelmesini bekliyorum usdtry nin . ( KKM olmasaydı, dolar şu an zaten 30 lara gelmişti.. )

Cumhur ittifaknın kazanma ihtimali bence yüzde 90 olasılık.

Dolar 30 tl olursa, 20 milyon dolara inecek hissenin piyasa değeri , HIRSIZLAR SİZİ.

Sokak aralarındaki esnafların, dukkanların değeri bile 20 milyon dolarda fazla.

Sizden bi kurtulayalım varyaa .... hisselerimi sattıktan sonra ..

arkanızdan bi güzel beddua edip bi daha sizin gibi HIRSIZLARA bi daha bulaşırsam, allah benim belamı versin . .

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 24-05-2023 saat: 19:17.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    2016 Sasa piyasa değeri 1 milyar tl..

2023 Sasa piyasa değeri 250 milyar tl

Sasa anlık yükseliş yüzde 7 .Sadece bir güne piyasa değeri 17 milyar tl artmış . Sizin şirketi ise 25 kez satın alır bir günlük yükselişle .

Ulan sizin yıllardır milleten , yatırımcılardan çaldığınız milyon tl leri , Erdemoğlu için çerez parası .

Erdemoğlu ile sizin aranızdaki fark;

Erdemoğlu işine gücüne odaklanarak milyar tl leri kazanıyor,

Siz ise , borsadan nasıl milleti çarparım da üç beş milyon tl daha kazanırımın peşindesiniz. HIRSIZLAR.

twittera da yazıyorum HIRSIZLAR diye.. sizin ne mal olduğunuzu herkes görsün

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sasa, twitterda paylaşmışlar.. katara gitmiş Erdemoğlu ve ekibi..

https://twitter.com/SASA_POLYESTER/s...09921881628672

bugün sasa + 1,50 kapatmış .. yani 1 günde 4 milyar tl değer daha kazanmış...

Ulan adamlar sadece bugünkü yüzde bir buçuk artışla, sizin şirketi 6 kez satın alır Erdemoğlu.

Utanmaz herifler.. Sokaktaki esnaf dükkanlar kadar piyasa değerine indirdiniz hissenin değerini..

HIRSIZLAR .

Neyse, Her ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Insider, 121 milyon dolar yatırım alarak unicorn oldu

https://webrazzi.com/2022/02/28/insi...-yatirim-aldi/

Insider Ortağı ve Türkiye Satış ve Büyümeden Sorumlu Direktörü Ali Can Kamiloğlu "105 milyon dolarlık bu yatırımı, Türkiye ve diğer ülkelerdeki şirketlerin satın alınmasında değerlendireceğiz.

İnsider , geçen sene unicorn olmuştu, 120 milyon dolar yatırım alarak .İnsider yine yatırım almış 105 milyon dolar, bu parayı da Türkiye ve diğer ülkelerdeki şirketlerin satın alınmada kullaanacaklarmış..

https://webrazzi.com/2023/05/24/insi...ampaign=buffer

İnsider yöneticlerine sesleniyorum , bu şirketi 30 milyon dolara satıyorlar... alsanıza bu şirketi . Ya da seçimleri bekleyin seçimlerden sonra dolar 30 tl olunca, 20 milyon dolara iner şirketin değeri, o zaman da satın alabilirsiniz...

bu becerizksizler bi türlü beceremedi büyütmeyi şirketi yıllardır, oyalamaca , hayal satmaktan başka bi şey yapmadılar. Eğer alırsanız da ilk yapacağız iş , satış pazarlama ekibinin hepsinin tazminatı verip kovmak olsun. Yepyeyi satış pazarlama ekibi kurun , bu da benden size bi tavsiye.

Her 2 senede bir ağrı everest dağları çiziyorlar.... yükseltip paraşütüsüz indiriyorlar hisseyi. Sürekli aynı taktiği yapıyorlar. 2 Sene diplerde bekletiyorlar.. ağrı everest dağları çiziyorlar 2 senede bir.

İnsidir şirketinin ın piyasa değeri 2 milyar dolara yaklaşmış Hande Çilingir söylüyor..

https://useinsider.com/top-6-takeawa...g-tv-interview

İnsider şirketi 10 yaşında, 20212 yılında Hande Çilingir gibi yaşı çok genç olan biri tarafından kurulan İnsider 2 milyar dolar oldu piyasa değeri..

Ulan HIRSIZLAR UTATIN UTANIN.

Siz ise 16 yıllık şirketsiniz , 30 milyon dolarlık piyasa değerinizle şirketinizle gidin en iyisi gidin bakkal dükkan açın . Hande Çilingir gibi genç birinin yanına bile yaklaşamaszıınız.

Hande Çilingir Hanıma da sesleniyorum , bunların 30 milyon dolarlık bakkalını satın al lütfen , Bunlar ancak bakkal kaldı , sen ise milyar dolarlık şirket yarattın genç yaşına rağmen.

HIRSIZLAR

4. basıklanan dolar her gün gıdım gıdım yükselmeye devam ediyor. Anlık 19,93 oldu .

Dolar seçimden sonra kısa vadede 30 lara yükselmesini bekliyorum.

Yani bu HIRSIZLARIN piyasa değeri 20 milyon dolara inecek, dolar 30 olunca.

Bu HIRSIZLAR artık bakkal bile açamaz 20 milyon dolara.

20 milyon dolara artık seyyar satıcı açarsınız kendinize. https://www.hizliresim.com/cpqbj0k

5. Yani inadına .. hisseyi yine eksi yapıp bu yaptıklarınz HIRSIZLIKLARA devammı ediyorsun ... ? Bir de hisseye devre mi kestirdiniz şimdi ? küçük yatırımcını parasını çalmaya doymadınız mı?

LAN HIRSIZLAR siz üç beş kuruş daha küçük yatırımcılardan nasıl çalarım hesapları yaparken , Hande Çilingir , Erdemoğlu gibiler ON Milyarca tl servet yaptı..

Siz bu kafayla devam edin HIRSIZLAR. AHLAKSIZLAR.

6. Bugün borsanın seçim öncesi son işlem günü.

Baskılanmış dolar anlık 20 lirayı bile geçti, 20,21 tlyi gördü.

Pazartesi ve sonrasında dolar beklentim kısa vadede 25-30 lira arası.

30 milyon dolarlık bakkalınız, 20 milyon dolarlık seyyar tezgah olacak , dolar 30 lira olunca.

AHLAKSIZ HIRSIZLAR SİZİ.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    basıklanan dolar her gün gıdım gıdım yükselmeye devam ediyor. Anlık 19,93 oldu .

Dolar seçimden sonra kısa vadede 30 lara yükselmesini bekliyorum.

Yani bu HIRSIZLARIN piyasa değeri 20 milyon dolara inecek, dolar 30 olunca.

Bu HIRSIZLAR artık bakkal bile açamaz 20 milyon dolara.

20 milyon dolara artık seyyar satıcı açarsınız kendinize. https://www.hizliresim.com/cpqbj0k

Son 5 senede, dövizin yani doların enfalsyonu benim hesalapdığım kadarıyla yüzde 50 leri buldu.

2023 yılı 10 doların 5 sene önceki karşılığı , 13 milyon dolar falan.

Yani 5 sene öncenin 13 milyon doların alım gücü şimdi 20 milyon dolar oldu, doların enfalsyonu nedeniyle.

Seyyar tezgahçılıkta olamazsınız siz , Sizden bi cacık olmaz.

Son düzenleme : lionnes1; 26-05-2023 saat: 13:56.

8. Seçim öncesi son işlem günü de bitti bugun endekste borsada. Endeks bugün neredeyse artı 4 yaptı. Bu HIRSIZLAR zorla artı 2 kapattı.

Her ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.,
    Son düzenleme : lionnes1; 27-05-2023 saat: 03:31.

Sayfa 695/919 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •