Sayfa 696/999 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Viop - XXI

1. ABD ADR kapanış.

GARAN üzerine çökmüşler.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Bankalarin yabanci para zorunlu karsilik orani 300 baz puan arttirilarak %19 dan %22 ye cekilmis.
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

3. 180 metre 4+1 gibi yüksek giriş evim vardı serefsiz yönetici yüzünden satılığa çıkardım iki yıldır bu sene değerine yakın fiyat yazdım arayan oluyior daha önce selam veren yoktu. 200 bin istiyorum. 30 yıllık ev. Ev ilanlarına bakinca sanki bedava gibi. Geçim kaynağı biz olmasak üç kağıtci yöneticinin. Ev konum ve durumu ile bedava. Serefsiz yönetici 3300 TL yi 7 ayda topladı. İki aylık emekli maaşımi buna verecem. Bu parayı verip isinsam sorun yok. Kuzey cephe 5 C fazla yanıyor. Biz battaniye ile otururken adamlar atletle oturuyor. Kuzey cephe ev alırken ucuz alıp ucuza ısınıyor. Ben ısınmadan onun parasını ödüyorum sırf bu yüzden güzelim evimi terkedecegim.

4.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Bankalarin yabanci para zorunlu karsilik orani 300 baz puan arttirilarak %19 dan %22 ye cekilmis.
    Bir 6-7 milyar dolar daha çekecek rezerve...açık büyüyor gittikçe.. zaman da aynı zamanda daralıyor.. Hakkımızda hayırlısı..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    180 metre 4+1 gibi yüksek giriş evim vardı serefsiz yönetici yüzünden satılığa çıkardım iki yıldır bu sene değerine yakın fiyat yazdım arayan oluyior daha önce selam veren yoktu. 200 bin istiyorum. 30 yıllık ev. Ev ilanlarına bakinca sanki bedava gibi. Geçim kaynağı biz olmasak üç kağıtci yöneticinin. Ev konum ve durumu ile bedava. Serefsiz yönetici 3300 TL yi 7 ayda topladı. İki aylık emekli maaşımi buna verecem. Bu parayı verip isinsam sorun yok. Kuzey cephe 5 C fazla yanıyor. Biz battaniye ile otururken adamlar atletle oturuyor. Kuzey cephe ev alırken ucuz alıp ucuza ısınıyor. Ben ısınmadan onun parasını ödüyorum sırf bu yüzden güzelim evimi terkedecegim.
    Ev kalorifer ile ısınıyor ve 180 m2 ise 3300 tl azmış. 100 120 m2 ev için kendim yaktığımda genelde 3,5 4 ton kömür gider...
    Sizde kalorifercide var ise bence inatlaşmayın.

6.  Alıntı Originally Posted by incemera Yazıyı Oku
    Ev kalorifer ile ısınıyor ve 180 m2 ise 3300 tl azmış. 100 120 m2 ev için kendim yaktığımda genelde 3,5 4 ton kömür gider...
    Yıllık değil 7 aylık. Ortalama 475 isinsam sorun değil battaniye ile oturuyor çocuklar. ben yün yorgan ile yatarım. Yönetici üç kağıtci geçim kaynağı site. Adı site güvenlik kamerası yok parkı umuma açık. Site içi duvarlar dökülmüş her yer nem kokuyor. Çok elit site iken eskiden. Kimse oturmayınca Kenya Suriyeli oturur oldu. Yoksa böyle bir evi bırakıp kiraya niye çıkayım.

7.  Alıntı Originally Posted by incemera Yazıyı Oku
    Abi birde şu var. Benim bir oda kuzeydeki daireler ile aynı dolaşım sistemine sahip kışın onun petekleri ateş gibi. Güney deki cephe petekleri ılık. Giriş katındayim asansör dahil hiç kullanılmam asansöru. iki maaşımı buna verirsem ne yiyecem.

8. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 696/999 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •