Sayfa 696/699 İlkİlk ... 196596646686694695696697698 ... SonSon
Arama sonucu : 5585 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Mahkeme sürüyor. Mutlak butlan, mutfak buğulama, butlak mutlan bakalım ne karar çıkacak. Endeks oynak, fort daha da oynak.

2. Fortta hiç ky yok sanırım. Ben satıyorum yükseldikçe bakalım bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?

3. O kadar isteksiz ki Dötüm Dötüm hareketler peşinde.
    Ralli olacaksa eğer ilk bankalar gider sonrasında sanayiler sonrasında yan tahtalar bakalım hakkımızda hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Fortta hiç ky yok sanırım. Ben satıyorum yükseldikçe bakalım bu sefer de alttan alabilecek miyim yoksa hüpletecek mi fort beni?
    oralet abim selam

forda KY girmezzzz :

rodrigo ya pehol e kontra girer batar

bi de bunu alanlar hep 50 bin lot alan adamlardır.....

aklımızı mı alacak donumuzu mu bilmiyoruzzzzz

bye

5.  Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    oralet abim selam

forda KY girmezzzz :

rodrigo ya pehol e kontra girer batar

bi de bunu alanlar hep 50 bin lot alan adamlardır.....

aklımızı mı alacak donumuzu mu bilmiyoruzzzzz

bye
    ve aleykum selam Acemi1i abim,
    2 yıldır donumuzu dizimize kadar indirdi ama tam alamadı, bundan sonrası Allah kerim.

Mutlak butlak derken piyasa coştu. Kılışdarın dava Eylül ayına ertelendi diye mi coştu başka bi şey mi var bilemiyoruz ky olarak. Bankalar tavansa vardır bi şeyler kokusu çıkar yakında.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    ve aleykum selam Acemi1i abim,
    2 yıldır donumuzu dizimize kadar indirdi ama tam alamadı, bundan sonrası Allah kerim.

Mutlak butlak derken piyasa coştu. Kılışdarın dava Eylül ayına ertelendi diye mi coştu başka bi şey mi var bilemiyoruz ky olarak. Bankalar tavansa vardır bi şeyler kokusu çıkar yakında.
    Koku filan yok
    Tek sorun chp ve mutlak butlan mı ülkede
    Ekonomi tarım üretim yerlerde. Şimdi aşağıdan alıp tavana saldıranlara verecek robotlar.
    Ky nin can damarı bu. Bu numarayı yemeden duramaz Aylarca duran malı almaz tavana gidince alır.
    Yarında hafif gaz sonrası yatay.
    Faiz iyice düşer o zaman borsa 20bin olur. Gerisi hikaye.

7.  Alıntı Originally Posted by Fabric Yazıyı Oku
    Koku filan yok
    Tek sorun chp ve mutlak butlan mı ülkede
    Ekonomi tarım üretim yerlerde. Şimdi aşağıdan alıp tavana saldıranlara verecek robotlar.
    Ky nin can damarı bu. Bu numarayı yemeden duramaz Aylarca duran malı almaz tavana gidince alır.
    Yarında hafif gaz sonrası yatay.
    Faiz iyice düşer o zaman borsa 20bin olur. Gerisi hikaye.
    Çok yerinde bir yorum bu. Ayni mantıkla hareket edip elimdeki tüm YKBNK leri 31.70 tavan fiyattan verip ful nakde döndüm bugün. 3 ay gibi bir sürede %14 net kar yazdım, öyle ahım şahım bir getiri değil ama reel bazda %5 yapar, mevcut şartlarda şikayet etmiyorum.😊
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

8. TCMB nın olağanüstü toplantı yapacağı söylentisi çıkmış piyasada, öyle yazmışlar internette vs. Birileri bi şeyler üfürüyor da olabilir, her şey olur bizim piyasada

Sayfa 696/699 İlkİlk ... 196596646686694695696697698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •