Gizlilik ve güvenlik gerekçesi ile ekran görüntüsü atamıyorum. İsteyene özel mesajdan iletirim.
Kredi için başvurduğum 4 banka:
Faranti 1.39 (0.98’den başvuruyorsun sonra sana özel oran değişiyor) (tek onaylanan)
Minans Katılım 0.95
Ceb Parabas (sistem hep hata verdi)
Şenpara 0.99
Bu 4 bankanın finans katılım hariç en kötü 6 haneli bir tutar mevduatta var.
Findeks kredi notu: 1748 (derece: çok iyi)
Kıssadan hisse:
Sonra bankalar neden yükselmedi ;)
İyi haftasonları...
Evimdeki ısıtma sistemini çözmem ve anlamam 3 yıl sürdü. Bu süre zarfında her odanın ısısını ve vanaların açıklığını konrol edip hergün kayıt ettim.
Dış hava kaç derece, iç sıcaklık kaç derece, vanalar ne kadar açık, ne kadar açık olursa oda ne kadar ısınır. Petek kapatmak çözüm mü. Etkileri neler v.s. Hepsini kaydettim.
Isınmayan odanın sorununun aslında petek yetersizliğinden kaynaklandığını gördüm, en azından teknik olarak doğruladım.
Dış hava sıcaklığının durumuna göre ne kadar yakıt harcadığımı tespit ettim. Duruma göre cihazın bakıma ihtiyacı olup olmadığını anlayabiliyorum.
Peteklerin ısı kaynağına seri ve direk bağlı olmasına göre ısıtma verimi değişiyor. Isıtma kaynağı eve tek giriş ise ve tüm petekler bu tek girişten besleniyor ise, kaynağa en yakın petek çok, uzak petek az ısınır. Çözümü girişe yakın olanları kısıp uzak olanların vanasını uzaklaştıkca aça aça gitmekte buldum. İdeal ısıtmayı öyle yakalayabildim.
Kontrollü kısma ve açma çözüm değilse petek ilavesi veya büyütme, oda olmuyorsa sistemin komple bakımı yapılabilir. Borular ve petekler tıkanmış eskimiş olabilir. Borular plastik ise bağlantı yerleri ısıtma ile montaj yapılır. Bu esnada biraz kaçık montaj olur ise botuların iç kısmında suyun gidişini etkileyen engeller orta çıkar. Buda verimi etkiler. Bir diğer peteklere gidip gelen dağıtıcı ve toplayıcı boruların düz bir hat üzerinde dirseksiz olması ise en önemlisi.
Eski başkan parti değiştirmiştir.[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
secbul bankalar oynarsa değişime oynar...O zaman 50 cent teklifimizi arttırırız sana.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yabancı niye banka satıyor?
ZK oranlarını yükselt, açık pozisyonlarını arttır, kırılgan hale getir. Sonra da yabancı alsın diye bekle. Olur, gelir alırlar. [emoji41]
Bu aymazlığa karşı kendini ve birikimini koruyabilmek için döviz aldığında da angutun biri gelir, CB-devlet-hükümet düşmanı olmakla suçlar seni.
Angut işte.
Yabancı tepeden alacak hiç merak etmeyin.[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bahsedilen bu Kamu bankalari hangi piyasalarda USDTRY short acmislar ?..Londra fx piyasalarinda mi ?
Lonra da USDTRY paritesini yukari surmek isteyen oyuncular icin TL lazim olmayacakmi ?..
Hukumet yurt disi TL swap islemlerine ilave radikal engeller koyarsa USDTRY paritesini yukari surmesinin baska yolu varmi ??
Bu forumda bu konularda bilgi sahibi olan degerli uyeler vardir. Bizleri bilgilendirseydi cok makbule gecerdi.
Yer İmleri