şu anda fiyat olarak da endeksten pozitif ayrışmış durumdayız...buda olumlu bir durumdur..ben kötü günlerin (fiyat olarak ) bittiği düşüncesindeyim...en azından alınan sinyaller bu yönde...dediğim gibi bu küçük hissenin bu büyük baskılara dayanabilmesini olumlu görmek lazım...telegram guruplarına bakın berkosanın düşüşü bazılarına sevinç naraları attırıyor...berkosanın düşmesini isteyen guruplar var ..bunlar tüm güçleri ile berkosanı 30 un altına çekmeye çalışıyorlardı...bunu başaramamalarına ben de seviniyorum arkadaşlar...56 zirvesine göre şu anki 35 tl ler çok fazla bir düşüştür ama ciddi bir alıcı kitlesi geldiğinde çok kısa sürede eski zirvemizi geçebileceğiz..bu potansiyel daima olacaktır...
bilançoları ile temele değer veren yatırımcıların muhakak dikkatini çekmiş olması lazım..buda alış iştahı demektir...baskının kırılması demektir....su akar yolunu bulur arkadaşlar...suyun nereye akacağını da tahmin edebildiğimi düşünüyorum..bakalım piyasa bizi haklı çıkaracak mı ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri