Sayfa 698/1044 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Maalesef durumun özeti bu hocam, bir tek kredi çekenler şanslı tabi sıradan vatandaşlara kredi vermiyorlar sanırım...

Bizim içinse tek ve son çare borsa burada ütülmeden ütmek lazım (:
    Kredi beni bankadan arıyorlar ama ben istemiyorum diyorum hocam.
    Açıkçası borsa benim için hobi hocam senin için farklıdır tabi.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN Haftalık görüntü altta 7.31 fibo ve kanal bandı, üstte 8.75 fibo ve kanal ortası kesikli çizgi önemli.
    Ellerinize sağlık hocam, artık kolay kolay işlem yapmam tabi geçenki gibi agrasif bir hareket olursa o zaman dolar bazlı grafikten kendime bir rakam seçerim
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kredi beni bankadan arıyorlar ama ben istemiyorum diyorum hocam.
    Açıkçası borsa benim için hobi hocam senin için farklıdır tabi.
    Bana kredi teklif eden yok hocam ama zaten çekmem o ayrı konu, ben taksitli alışveriş bile sevmem param varsa alırım yoksa almam, borsa işi benim için kısa vade girdiğim ama çıkamadığım bir alan diyeyim ama nasipse birgün çıkacağım
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Lütfü hocam dedim ya bu sistemden bir yere çıkılmaz mecburuz bu sistemin rayından gitmeye yüksek ücret almadıktan sonra çalışmak ile bir yere varmak mümkün değil, tasarruf edilebilen miktarlarla bu sisteme ayak uyduracağız.

5. Bu illaki hisse olacak diye bir kural yok dönemine göre emtia olur döviz olur ama mutlaka olmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Lütfü hocam dedim ya bu sistemden bir yere çıkılmaz mecburuz bu sistemin rayından gitmeye yüksek ücret almadıktan sonra çalışmak ile bir yere varmak mümkün değil, tasarruf edilebilen miktarlarla bu sisteme ayak uyduracağız.
    Mecburen bize dayatılana uyum sağlamak zorundayız ama bu bir şeylerin geçiş dönemi gibi, zaten bu yönde ciddi fikirleri olanlar mevcut, artık yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun hocam

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bu illaki hisse olacak diye bir kural yok dönemine göre emtia olur döviz olur ama mutlaka olmalı.
    Tasarruf olmazsa olmaz hocam ama şuan hepsini birden dövüyorlar, sadece mal mülk alanlar kendilerini koruyabildi

8. Bu arada kredili işlem asla yapmayın 2007 yılı sonlarında bi tufaya yakalandım sermayeyi sıfırladık neredeyse.

Sayfa 698/1044 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •