Sayfa 7/56 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 441 madde; 49 - 56 arası.

Konu: KUŞ Cafe

A1 2 gündür tavandan sürekli topluyor, TAV tavan olursa ordan da alacak kesin... Yabancıya da alıyor olabilir

2. thy aylık...

güç göstergesinde düşen trend kırılmış ,ancak fiyatlarda henüz bunun karşılığı olmadı.göstergeler önceden fiyat oluşumlarını haber verir.bu sebeple fiyattaki düşen trendin kısa vadede test edilmesi beklenebilir.trend 13.00 seviyesinde aylık bazda dirençtir.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...16978f09f5.png

Osmanli 350K alis yazmisti, ona verdim. Bunun huyunu biliyorsun 300 lot 500 lot satmakla ugrasiyorsun. Kademeye yuklu yazani bos gecmeyeceksin. 2C bilancosunu bekleyecektim ama cok kisa surede iyi birakti.

Daha var en son aldiklarimdan. Bunlarin hikayesi de bitmedi, daha cok yolu var tasiyacak olana. Gelen haberler bundan sonra hep olumlu olacak.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Osmanli 350K alis yazmisti, ona verdim. Bunun huyunu biliyorsun 300 lot 500 lot satmakla ugrasiyorsun. Kademeye yuklu yazani bos gecmeyeceksin. 2C bilancosunu bekleyecektim ama cok kisa surede iyi birakti.

Daha var en son aldiklarimdan. Bunlarin hikayesi de bitmedi, daha cok yolu var. Gelen haberler bundan sonra hep olumlu olacak.
    Hayırlı olsun ortak ben de sabah aldıklarımı verdim , kefeni şimdilik çıkarma vakti geldi artık

5. TAV...HAFTALIK...

Kısa vadede mavi trend ( 19,08) ,orta vadede kırmızı trend (22,00-22,50 ) potansiyel hedefler gibi duruyor...
    elips içindeki dip değer (17.14) güçlü dirençtir.üstünde pozisyonları tutmakta fayda var.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...781a3ce0d5.png

Adamlara bak, ayak yapiyorlar bir de. %1 yukardaymis da, hicbirsey yokmus gibi. Butun ETFler cosmus, babasi %25 yapmis. Yemezler cakallar.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun ortak ben de sabah aldıklarımı verdim , kefeni şimdilik çıkarma vakti geldi artık
    Hani tutacaktin, sen de hic tasimiyorsun ki. Ne guzel yerlerden almistin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hani tutacaktin, sen de hic tasimiyorsun ki. Ne guzel yerlerden almistin.
    Yarısı duruyor şu anda sabah aldıklarımı verdim sadece... Hep aynı hareketler önceki tavan serisi dün gibi aklımda... Sırtlan bey unutmaz...

Sayfa 7/56 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •