arkadaslar hikaye büyük..
arkana yaslan ve çık ..ajda misali..serdar ortaç mudayim miş orda..
orlando magic...bu sene cok iyi oynadı abd...de..
bunların IQ leri yüksektir..
dikkat derim..
ytd...
arkadaslar hikaye büyük..
arkana yaslan ve çık ..ajda misali..serdar ortaç mudayim miş orda..
orlando magic...bu sene cok iyi oynadı abd...de..
bunların IQ leri yüksektir..
dikkat derim..
ytd...
O arsadan bağımsız olarak (zaten ortada yazılabilecek bir gelirde yok) hissenin 4 üstüne atması lazımdı. Ancak inanılmaz sıkıştırdılar bugünkü hareket şu ana kadar hiç şık olmadı. Bakalım kapanışı bir yapsın görelim,,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Artık yara yara çıkması lazım hiç bir şeye kulak asmadan hacimle
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
%5 falan eksi kapatırsn niyetini tam anlamış oluruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Bugün satan yok mu 29 milyon hacim olmuş satanlar el kaldırsın orlando da kalmadı o satmamıştır
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Acımız büyük hepimiz çok üzüldük bende duramam artık satıp bi sahil kasabasına yerleşicem bence o bizden önce ümidi kesti pilot uçmaktan vazgeçti uçağı pilot gemiyi ilk kaptan terk etti.yolu açık olsun belki bi gün sahil kasabasında karşılaşırız asıl soru kalanlar mı kaybetti vazgeçenler mi?mesele kalmakta gitmekte değil mesele sattığı gün yüzde 4 yapması malı karşılayan globalin kim olduğu?
Yer İmleri