''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Sn. Axaray, aynı soruyu ben de Hande Hanım'a sormuştum.
Hukuki bir süreç başlatma opsiyonunda mahkemenin 3-4 yıldan önce sonuçlanmayacak olması ve g.menkul sektörü ile genel ekonomideki sorunların mücbir sebep sayılabileceği düşüncesiyle bu yol tercih edilmemiş. Bu yüzden ilk mesajı attığımda da bu proje eğer bir gün başlayacaksa 2 taraf için de win-win olacak ortamın oluşması gerektiğini belirtmiştim.
Eminim bugün aynı sözleşme yapılsa cezai şartlar, vade vb. ucu açık yer bırakılmazdı. Ama o dönem Ağaoğlu'nun zirve yaptığı, bizim ise acil kaynak bulma zorunda olduğumuz bir dönemdi. Bu yüzden sözleşme şartları tamamen Ağaoğlu tarafına yontulmuş duruyor. Asıl yöneticilik meziyeti dalgalı denizde bile gemiyi yüzdürmektir. Maalesef o dönemde gemiyi yüzdürmek için güverteye biraz hasar vermişiz.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep derler ya ifrs birebir gerçeğe yakın mali tablo değil ihtiyatlı mali tablo sunar diye. İlke olarak gerçekleşmesi muhtemel giderlere karşılık ayırırken gelirleri genelde muhasebeleştirmezler. Firma da buna dem vurmuş ve yapamayız demiş. Yani muhtemel kaybedilecek bir davayı gider olarak yazıyorsun ama muhtemel kazanılacak davayı gelir olarak yazamıyorsun. Buna benzetmişler konuyu.
Ama bence yine de gelir projeksiyonundan bağımsız olarak bir değerleme yapılabilir. Yani 19% gelir için Ağaoğlu'nun projeyi onaylatip m2 satış veya kiralama bedellerini belirlemesi beklenmeden de arsanın imar izni ve o bölgedeki m2 konut ve ticari alan satış, kiralama bedellerinden bir değerleme yapılması mümkün olmalı diye düşünüyorum. Bu konuda uzmanlığı olan bir arkadaş görüş verirse sevinirim.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Sadece Tilkilik yapmaya çalışıyorlar yanında çalıştırdığı personel de sirvi zekalılık yaparak patrona yaranma sevdası içinde belli ki ama bunlar geçici şeyler günü geldiğinde kendileri bilançoyu öz kaynakları şişirdikçe şişirecekler
Son düzenleme : kilavuz; 25-11-2020 saat: 14:08.
arkadaslar hikaye büyük..
arkana yaslan ve çık ..ajda misali..serdar ortaç mudayim miş orda..
orlando magic...bu sene cok iyi oynadı abd...de..
bunların IQ leri yüksektir..
dikkat derim..
ytd...
O arsadan bağımsız olarak (zaten ortada yazılabilecek bir gelirde yok) hissenin 4 üstüne atması lazımdı. Ancak inanılmaz sıkıştırdılar bugünkü hareket şu ana kadar hiç şık olmadı. Bakalım kapanışı bir yapsın görelim,,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Artık yara yara çıkması lazım hiç bir şeye kulak asmadan hacimle
Yer İmleri