Sayfa 7/531 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

https://www.ensonhaber.com/dunya/rus...pek-kurtarildi

Rusya’ya bağlı Yakutistan’da bir köpek, eksi 54 derecede donmak üzereyken son anda kurtarıldı.

Kasabadaki hastanenin mutfak bölümünde çalışan görevli, dondurucu soğukta buz tutan köpeğin sesini duyduktan sonra harekete geçti.

ÜZERİNDEKİ BUZ LEVYE İLE KIRILDI
    Çaresiz köpeği tek başına kurtaramayacağını anlayan görevli, kasaba sakinlerinden yardım istedi.

Köpeğin üzerini kaplayan buz kütlesi, levye yardımıyla kırıldı. Kurtarılan köpek sıcak bir yere götürüldü.

2020 yılında ilk defa bir Avrupa ülkesine ihraç edilmesiyle Sarp'ın hizmet verdiği ülke sayısı 6'ya çıktı. ASELSAN, Sarp ve uzaktan komutalı silah sistemleri ailesinin diğer üyeleriyle 20 ülkede hizmet veriyor ve bu alanda dünyadaki 3 lider firmadan biri
    https://www.borsagundem.com/haber/as...uretim/1546150

Dilsiz canları can bilmek, insan olmaktır.

Son düzenleme : alyel; 31-01-2021 saat: 00:52.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku

Dilsiz canları can bilmek, insan olmaktır.

dön dolaş gel dediler+1
    bu söyleminizin telif hakkı varsa şimdilik ödeyemem borcum olsun

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    dön dolaş gel dediler+1
    bu söyleminizin telif hakkı varsa şimdilik ödeyemem borcum olsun
    Borç yok sayın koçari.

Geçen hafta, üyesi olduğum bir dernek vasıtasıyla, dağlara taşlara gittik.
    Vicdansız insanların, görevini yapmayan belediyelerin ölüme terkettiği dilsiz canlar için.
    En yakın yerleşim yeri 10-15 km.
    Bırakmışlar.
    Bozkırın kışı acımasız. Bolca mama götürdük, yetmedi.
    Bir dilim ekmeğe, bir poğaçaya razı halleri.
    Kahroldum, her saha beslemesinden sonra, yemek/uyku haram oluyor.
    Zor durumda insanlar varken, hayvanlar için bu hassasiyet nedir demeyin.
    Bizler yani kendimize insan demeye cüret ettiğimiz canlılar, bir şekilde yaşıyoruz, dayanışıyoruz.
    Ya onlar.
    Çektikleri acıları, yaşadıkları zulmü gördükçe, İsrafil'in Sur'unu duymak istiyorum.

6. Bunlarda benim çocuklarım👍

Şimdilik sessiz sedasız kabuğuna çekilmiş bekleyen bir hisse olarak takimde idi, bir kaç kere kol kesmiştim alacaklıyım ondan

Kurt puslu havayı sever cuma günü fiyat olarak zincirlerini kırmış

borsacılık da hareket eden avı vurabilmektir.

yarın saat 9.40/53 e arası eşleşmeyi takip edip ona göre karar vereceğim.

20 ocak zirve çıkmazını aşmam lazım, ciddi geri çekilme yaşadım sadece bir gün geç kalarak hatta bir kaç saat bile erken davransaydım bu geri çekilme olmayacaktı.

olacak böyle şeyler gülü seven dikenine katlanacak katlanır.

istasyonda ne zaman kalkacağı belli olmayan trende beklemek bana zor geliyor, hareket halindeki trene atlamaya çalışmakta riskli hareket, zaten şuan elimde olan hisseyi de hareket başladı diye zirveden aldım o da zirvede.

karma karışık bi durum vesselam, alırsam parite olarak ciddi kazançlıyım o kol kestiğim miktarlardan, tabi geçen hafta alabileceğim mala göre ciddi bir mal kaçırmış durumdayım, elimdeki hisseden de göz ardı edilemeyecek para eksi yazarak realize olmam cabası olacak.
    temeli oldukça sağlam zaten faaliyet olarak defansa çekilmiş ve elindeki nakitiyle ilgili bir karar verecektir ki zaten proje yok değil beklemede
    teknik olarak da 2.5 senelik bir çanak görülüyor
    nasip.
    Son düzenleme : koçari; 31-01-2021 saat: 12:19.

çanak formasyonları mal toplandığının işaretidir,

kol kestiğim dönemde city ciddi miktarda mal almıştı, city döküldü bu geçen süre zarfında

bilinen şey tahta sahiplerinin bir çok aracı kurumdan işlem yaptığı, city'nin sattığı onca mal'ın nereye gittiği belli değil, takasda herhangi bir kurumun topladığı gözlemlenmiyor.
    cıty'yi çok ustaca döküp malı topladılar.

Sayfa 7/531 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •