Sayfa 7/805 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 49 - 56 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Insaat sirketi enka artar artmazsin, Bist 30 lar ucar ucmazsin, gubreciler artar gitmezsin .Milletin patronu kagidini geri alir almazsin, Yalan haber gonderirsin , iyi haberi gizler, kotu haberleri Cuma aksamlari kap gonderirsin. Sen ne seref yoksunu , ne haysiyetsiz bir firmaymissin. Bundan sonra kazanayim kaybedeyim bu sirkete ortak olayim olmayim her yerde itibarinizi 5 paralik etmeyen , hirsiz oldugunuzu cumle aleme bildirmeyen adam degildir . Madem ortaklar skinde olmayacak niye halka actin yuzde 50 . Teker teker geberin hepiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortak icerdeki ust duzey adamlar bile Kac Milyon Dolar alacagini bilmiyor ya da farkli farkli aciklamalar yapiyor . Sen gercekten oradan para gelecegine inaniyor musun. Alirlarsa da senin benim haberimiz olmaz el altindan alinir . Bu haysiyetsizler benim gozumde hirsizdir hicbir sozlerine icraatlerine inanmiorum
    2014 bilançosunda 84 milyon dolar zarar yazılmış, ilk tahkimdem 29 milyon dolar + 10 yıllık gecikme faizi kazandık, 2. davayı kayıp ettik sayılır, tahkim basitçe MMRA tekfenin talan edilen şantiyelerini, iş makinalarını vs. zararları karşılasın ama tekfende kalan işi bitirsin diye karar vermişti. rte nin imzaladıgı ve süresi çoktan dolan 2 ülke arasındaki anlaşmaya göre sözleşme iptal edilmiştir. bilançoda zaten yazıyor. Bilançoda yazılanlara bakarsak MMRA ve Tekfen KESİN TUTAR konusunda anlaşmış, iş libya hükümetinin ödemeye dair onayına kalmış diyebiliriz. Rakam 100 milyon dolardan fazla olmalı.....Birazdan kapıcı mail atıp yok bizim MMRA ya borcumuz var demezse son durum böyle....

3. libyayı 5 seneyi aşkındır konuşuyoruz, ilk sene konuştuğumuzda alıyorduk ve zengin oluyorduk, 2. sene alıyorduk ama zengin olup olmayacağımız belli değildi, 3. sene alıyorduk birde üstüne Osman bey'e davanın bayan hakimini nikahlıyorduk, 4.sene alıyorduk kimden alacağımızı henüz tam anlayamamıştık birde üstüne hükümet marifetiyle alacağımız paralar artmıştı, 5. sene hükümet de karışmıyorum ben bu işe karışırsamda tanıdıklarıma karışırım dedi, libyalılarda veririm ama bütçesi yok demeye başladı, 6.sene içinde alacağız ama MMRA nın ismi değişmiş bir kısmı bütçe yokluğuna buharlaşmış bir kısmı MRNA aşısı olarak almaya çalışıyoruz diyolar. Hatta bu işle ilgili Libya'dan alsın paraları diye şirket ÇED avukatını görevlendirmiş, hatta oda Gmail den Libyadaki hükümete ait gmail adresine mail atmış oradanda 5milyon usd yollayın hemen halledelim işinizi maili gelmiş. M.G parayı çıkarttırıyormuş ivedilikle, yakında alacakmışız. Yani bu süper haberi benden duyun dedim, doğru çıkmaz ise şirketteki yalancıların işbilmezlerin yalancısıyım.

YTD biliyorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Libyadaki alacak rakamını damat mırat bile bilmiyor. genel kurulda sorulmuş, ilk davada kazanılan rakamı söylemiş, sonra kafkaslı 100 milyon dolar diye düzeltmiş rakamı, tutanaklarda mevcut....

5. iki haber biri Cemal beyden biri benden, ben benden gelen bilgiye inanmanızı tavsiye edermiyim bilemedim, lakin diğer haberinde bir sonuca ulaşacağı konusunda öğretilmiş kuşkularım var.

Libya da Katar da ikisinden de bi sey beklemiyorum . Bu beceriksiz hirsiz surusunden. 1-2 tane is alsinlar yeter lanet olsun . Alacagim kagit Algyo da uctu , ske ske bunda kitlendik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    iki haber biri Cemal beyden biri benden, ben benden gelen bilgiye inanmanızı tavsiye edermiyim bilemedim, lakin diğer haberinde bir sonuca ulaşacağı konusunda öğretilmiş kuşkularım var.
    Olursa piyango olur gözüyle bakıyorum ben Üstadım. 24 aralıkda seçim var tuareglerde normalleşme olursa, yurtdışındaki paralarını alırlarsa belki yanlışlıkla, istemeyerek öderler borçlarını...Gerçi ibişler isteler şimdide öderler ama evlenen her tuarege 50bin libya dinarı ödedikleri için bize sıra gelmiyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Libya da Katar da ikisinden de bi sey beklemiyorum . Bu beceriksiz hirsiz surusunden. 1-2 tane is alsinlar yeter lanet olsun . Alacagim kagit Algyo da uctu , ske ske bunda kitlendik
    Sana tüyoyu veriyorum işte. Tuareglerde kız tarafı erkeğe BAŞLIK PERESİ ödüyor + 50bin libya dinarı beleş pere daha ben ne diyeyim sana...Senin yerinde olsam libyaya 100 dolar maaşla çalışmaya koşa koşa giderdim....

Sayfa 7/805 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •