Sayfa 7/180 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 49 - 56 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çanak hedefi 14.44, orayı geçerse çanak katlamaya gider. Sonraki hedef dolar bazlı hedef olur. Karlılık artarak devam edip hisseyi desteklerse sırası ile bu hedefler gelecek bence!

Teknosa yerli ve milli bir Amazon olsun sadece!
    e-ticaret ve pazaryeri uygulamalarında doğru adımlar atıldıktan sonra büyümenin ucu açık dostlar...en yakın örneği kiralabunu firmasının 3-4 ay içinde iki kat değerlenmesidir...yeter ki siz çağımızın gereklerini yerine getirin...kaliteli ürünü , sorunsuz olarak , en kısa sürede teslim edin...tüketicinin güvenini kazanın...teknosa bu yolda şu ana kadar doğru adımlar atıyor...bir amazon neden olmasın..... tabi bu öyle kısa sürede olacak şeyler değil ama zamanla olabilecek şeyler...unutulmamalı ki amazon da bir zamanlar küçüçük bir firma idi..

önemli olan doğru sektörde doğru adımlar atmaktır....gerisi büyüme ve karlılık ardından kendiliğinden gelen şeylerdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    e-ticaret ve pazaryeri uygulamalarında doğru adımlar atıldıktan sonra büyümenin ucu açık dostlar...en yakın örneği kiralabunu firmasının 3-4 ay içinde iki kat değerlenmesidir...yeter ki siz çağımızın gereklerini yerine getirin...kaliteli ürünü , sorunsuz olarak , en kısa sürede teslim edin...tüketicinin güvenini kazanın...teknosa bu yolda şu ana kadar doğru adımlar atıyor...bir amazon neden olmasın..... tabi bu öyle kısa sürede olacak şeyler değil ama zamanla olabilecek şeyler...unutulmamalı ki amazon da bir zamanlar küçüçük bir firma idi..

önemli olan doğru sektörde doğru adımlar atmaktır....gerisi büyüme ve karlılık ardından kendiliğinden gelen şeylerdir..
    sayın keko teknosanın 3 yıl çok büyük hedefleri var büyüme olacak inşallah teknosamızda amozon gibi olur.

3. GES ile ilgili güzel makale.
    Çağın enerji işi bu artık!

https://www.dunya.com/kose-yazisi/gu...elliyor/669107

Sn.keko insallah gesanda yaşadığınız bereketli kazancı burada da beraber yaşamak nasip olur.

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.keko insallah gesanda yaşadığınız bereketli kazancı burada da beraber yaşamak nasip olur.
    nasibimizde ne varsa onu göreceğiz dostum...ne eksiği nede fazlasını...teknosayı zamanında keşif ettiğimize inanıyorum...piyasa da yeni yeni tanımaya başladı...tanıdıkça da bu kadar potansiyelli hisseyi nasıl da gözden kaçırdık diye hayıflanacaklardır...ilk aldığımda da söylediğim gibi piyasa bu hisseye ancak 17-20 tl bandında uyanacak...belki de o vakitler twiteer ustadları teknosayı gündemlerine almaya başlayacaklardır...

teknosa küllerinden yeniden doğuyor...bakalım kim ne zaman fark edecek ?? fark ettikten sonra ne kadar ona nasip olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2018 yılında teknosanın yıllık zararı 10 milyon dolar iken (183 milyon tl ) hisse başına 1,09 euro (20 tl ) teklif edilen bir şirketti..bu gün ise yıllık cirosu 15 milyar tl lere , karı ise tahminen 550-600 milyon tl lere varacak bir teknosaya bakalım piyasa nasıl bir değer biçecek...bu ciro ve karlılığın katlanarak devam etmesinin beklendiğini vede iklimsa ile de GES sektörüne iddialı girmeye hedefi olan bir teknosanın da olduğunu unutmamak lazım...

çağımızın alış veriş şekli değişti...özelikle de pandemi ile..e-ticaret ve pazaryeri uygulaması geleneksel ticaretten sürekli pay kaparak büyüyor...e-ticarette kira derdi yok, elektrik masrafları yok, işçilik giderleri ,sigorta giderleri yok...cep telefonunuzdan ürününüzü istiyorsunuz ertesi gün ürün elinizde...sabancı güvencesi ile gönül ferahlığı ile teknosadan ürün alabiliyorsunuz..

çağımızın iki önemli sektörlerinden birisi e-ticaret , bir diğeri yenilenebilir enerjidir...tabi bu sektörlerin yanında yazılım sektörü de çok önemli...ama şu anda popüler olanlar bunlardır....pandemi döneminde yazılım sektörü de 5-10 katlık primler yapmışlardı..

gesanda ilk maliyetim 19,70 idi...foruma ilk girdiğimde de yenilenebilir enerji sektörü hakkında bol bol yorumlar yaptım..ama sesimi bir kaç hafta kimselere dinletemedim...twiteer ustadları sesimi ancak 40-50 tl lerde iken duygu...ardından da 72 tl lere kadar çıktı gesan...bakalım teknosa nasıl davranacak ?? merakla izliyorum..bunu da not etmek istiyorum ki aldığımdan beridir tek lotumu dahi satmadım ve trade de etmedim...gerisi de nasiptir...sabır sabır sabır...

Sayfa 7/180 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •