Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 146 madde; 49 - 56 arası.

Konu: SNICA - Sanica Isı Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    şirketi araştıran var mı nasıl sahipleri iyi insanlara benziyor uzaktan bakınca kimse kötü yüzünü göstermez tabi orası da ayrı benim en beğendiğim şey sektöründe lider olmaları
    geçenlerde yönetimden birisi blonberg tv de konuşuyordu biraz dinledim ve 30 ülkede iş yaptıgını ve almanyada sanırım bir fabrikanın daha alımı için görüşmeler yapılıyormuş alcarın da fabrikasını alıp taşımış gerçi yeriyle beraber mi içini mi aldı tam anlayamadım ama alet edevatları taşıdık bir yeni fabrikaya demişti egerki aldıkları fabrikayı kullanmayacaksa satar ydf ye eklerler diye düşünüyorum ve biraz da araştırdım gerçekten branşında çok geniş yelpazeye iş yapıyor ve sevdim de hayırlısı bakalım borsada ucuz hisse kalmadı ve bence en ucuzu gene snıca ve biraz orta uzun vade çok güzel getirileri olur kanatindeyim der tüm ky dostlara hayırlısı olsun dilegiyle ben orta vade tutma taraftarıyım bakalım neler olacak.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. Tavandan sattım.
    Allah bereketini versin.
    Kalanlara bol kazançlar.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    dün ek alım yapamadım bugun iyi fırsat verdi az da olsa ekledim böyle döke döke gitmesi yolunun çoook daha uzun olduğunun göstergesi olabilir olur mu onu zaman gösterecek bakalım
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4.  Alıntı Originally Posted by xprofessorx Yazıyı Oku
    Norveç varlık fonu mal almış, en son benim de girdiğim Kervan Gıda arzı vardı bunların mal aldığı, o zaman da beklediğimden fazla mal gelmişti. Sanica için de 9127 lot vermişler, bir yanım bunu 10 bine tamamla bekle diyor, bir yanım ya Kervan Gıda gibi olursa hareketleri diye endişe içinde. Yarını merakla/endişeyle bekliyorum.
    İlk günlerdeki hareket güçlü olunca dün devre kestiği yere yakın yerden 10k lota tamamladım, arz momentumu güçlü olduğu için bir süre daha tutacağım gibi gözüküyor.

Bugün 9000 adet aldım yarın yine alıcam seçime kadar beklerim

12K adet ile seçime kadar nasipse beklerim

Alfas gibi artık direkt tavan açabilir az önce te de derinlik ekranında emir silindi ve bekleyen yükseldi gördüğümü yazdım

Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •