Ayasofya kardeş merak etme Bozkurt senden yana dertli değil o adminlere kızmış
Ayasofya kardeş merak etme Bozkurt senden yana dertli değil o adminlere kızmış
Big abi gerçekten önsezgi yeteneğin çok güçlü, Ayasofya ya kızsamda küsüp gidecek kadar kızmam. Benim kızgınlığım güneysu ya, yargısız infaz yapmasına, hadi yaptı diyelim o zaman Ayasofya ya da ceza kesmeliydi.
Beni ispiyonlayanın Ayasofya olmadığına sevindim, burdan kendisine bir picama hediyem olsun
Güneysu buraya beni ispiyonlayan nicki yazana kadar ben yazmıycam.
ısrar etmeyin ve konu kapansın, unutun beni
hoşçakalın
Hamdım Piştim Yandım
Araba şarjı nin da usb3 gibi standardı yokmuş henüz. İstasyonda 3 değişik uç var. Yanlış uç lu aldı isen tek araç şarj diğer uclu olanlar çifte araç şarj.
Hahaha..
Bir de makineye merkezden reset atılması gerekiyormuş çalışmıyor ise. Bune babacım. Hahahaha.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Sony ben de elektrikli araç yapacağım demiş ve çıkarmış. Hahaha. Buna göre vestel de çıkartır arcelikte.
Hahahaha. Olaya bak.
Arcelik eco 2030 v2 turbo charger auto.
Veya vesso 2032 premium pro auto. WiFi deluxe.
Ha bi de togg var dimi.
Apple da çıkartacak merak etme Samsung da. hahaha
Psikolojik YAS süreci
ağam bu tip projeleri hafife almayın derim. buraları binlerce insan okuyor. kimisi de okumaktan bıkıyor.
daha geçen toaso+enjsa ortak proje açıkladı. ikisi 2 ayda %50 yaptı.
arada sıkıntılar olur. iki sağlam grup yapacağım demişse en fazla 6 ay gecikir ama yapar. sabahın köründe yemyeşil boruyu dikip uyku açıcı etki yapar.
misal SAHOL tüm varlıklarını satıp enerji işine yükleniyor. onun için sayın secbul, size hitaben yazmıyorum sakın yanlış anlamayın.
1 yıldır bir şeylerin hazırlığı var. belki de böyle bir ralliyi ömrümüzde bir kere daha göremeyeceğiz.
selametle.
audentes Fortuna iuvat
Topicin başlık değişmeyecek mi? Gözü tırmalıyor..
Ömrünüz boyunca bir çok raali görürsünüz ama nerede olduğunuz önemli. Öyle bir kere gelir filan kendinizi kısıtlamaya kalkmayın.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri