Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 97 madde; 49 - 56 arası.

Konu: RGYAS Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

1. hisse sabır tahtası

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hisseyi beğendim verileri güzel halka arzı halka ırz yapmışlar sonra yataya sarmislar toplamak için anladığım kadarıyla, takibe alalım nakit mangır yok ama 😀
    Uzun süredir takip ettiğim ve kendimce -acemice- yaptığım incelemeler sonucunda portföye ekledim ,inşallah utandırmaz, bol kazançlar.

3. rabobank haberi guzel, uzun vadede olumlu etkisi olur

4.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    rabobank haberi guzel, uzun vadede olumlu etkisi olur
    Finans kaynağı sağlaması açısından eğer gerçekleşirse güzel olur .Lakin insan bir kap gönderir, haberi twitterdan öğreniyoruz.Merak ediyorum ne zaman kap atacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Finans kaynağı sağlaması açısından eğer gerçekleşirse güzel olur .Lakin insan bir kap gönderir, haberi twitterdan öğreniyoruz.Merak ediyorum ne zaman kap atacaklar.
    Holdingin başvurusu olduğu için o yüzden atmadılarsa bilmiyorum.

6. Bilanço tarihi ne zaman ???

7.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bilanço tarihi ne zaman ???
    Verileri güzel dedik iyi şirket dedik bir haftadır elimize veriyorlar ,bilanço ne zaman onu da bilen yok nasıl şirketsin sen 🤣

8. Hissede şuan bank of tarafindan baskı uygulaniyor ama bu baskı yarın itibariyle kalkıyor. Bofa genelde böyle baskiladigi hisseleri alıp çok yukarılara sürmesi ile meşhurdur.

Bilanço ise Eylül ayında açıklanacak.

Bu hisseye 1 milyon TL'lik yatırım yaptım. Ben bu hisseden güzel bir yazlık alacağım. daha önce link hissesi ile ev almıştım. hemen arkasından da mpark ile arabamı tamamlamıştım. Bu benim yazlık hissem bununla en kötü ihtimal Altinoluk ayvalık tarafından 1 sene içinde yazligimi alacağım.

Benim için nottur buraya yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •